ForumKroppen min / Kaste opp?
 • Kaste opp?

  Startet av Baremeg04  ett år siden

  Jeg er en jente på 13 år(snart 14) Jeg er ca 160 høy og veier 52 kg. Foreldrene mine sier at jeg spiser for lite, men jeg føler at jeg spiser for mye å må kaste opp maten igjen.

  Har prøvd tidligere men klarte det ikke:( Har noen tips til hvordan man kan kaste opp og syns dere at det er ekkelt?(hater egt å kaste opp men jaja) Hilsen jente 13 år som ikke vet hvordan man kaster opp:)

 • Annonym12345 ett år siden #1

  sliter med det samme, er bra 11/12 år da men jaja

 • IWantToHelp ett år siden #2

  Ikke prøv å kaste opp!!! Dette her noe som kalles en spiseforstyrrelse hvis du kaster opp kan du dø.. Spis mere å si ifra til foreldrene dine det er kjempe farlig. Det som er er at du er påvirket av kroppspleie du føler at du er for tykk men egentlig er du under vektige som ikke er bra... Du kaster opp med vilje og da går proteinene og alle de viktige tinge du har ikke kroppen ut ogjennom etter hvert kan du begynne å bare plutselig svime av fordi du ikke har nok næring i deg... Så fort deg og dra til legen!

 • KitKat ett år siden #3

  det er veldig farlig! Ikke gjør det igjen. Dette er spiseforstyrrelser, denne type forstyrrelse kalles Bulimi. Vær ærlig med foreldrene dine. Du er bra nok! Husk at det aldri er pent å være for tynn.

 • Vv06vV 9 måneder siden #4

  IWantToHelp, du kan ikke dø av å kaste opp, men selvfølgelig er det ikke bra.

 • Ally_gator 14 dager siden #5

  Tro meg du vil ikke kaste opp. Det høres kanskje ut som en god ide men det er virkelig ikke verdt det. Har selv hatt bulimi i 2 år og det har ødelagt livet mitt. Ingenting er som før . Jeg trodde jeg kunne stoppe når jeg vil men jeg kan ikke. Det er et svart hull som du blir sugd inn i mer og mer. Det kan være vanskelig å snakke med familie om det men prøv å snakke med noen som du er virkelig komfortabel med.