ForumKroppen min / Kaste opp?
 • Kaste opp?

  Startet av Baremeg04  2 år siden

  Jeg er en jente på 13 år(snart 14) Jeg er ca 160 høy og veier 52 kg. Foreldrene mine sier at jeg spiser for lite, men jeg føler at jeg spiser for mye å må kaste opp maten igjen.

  Har prøvd tidligere men klarte det ikke:( Har noen tips til hvordan man kan kaste opp og syns dere at det er ekkelt?(hater egt å kaste opp men jaja) Hilsen jente 13 år som ikke vet hvordan man kaster opp:)

 • Annonym12345 2 år siden #1

  sliter med det samme, er bra 11/12 år da men jaja

 • IWantToHelp 2 år siden #2

  Ikke prøv å kaste opp!!! Dette her noe som kalles en spiseforstyrrelse hvis du kaster opp kan du dø.. Spis mere å si ifra til foreldrene dine det er kjempe farlig. Det som er er at du er påvirket av kroppspleie du føler at du er for tykk men egentlig er du under vektige som ikke er bra... Du kaster opp med vilje og da går proteinene og alle de viktige tinge du har ikke kroppen ut ogjennom etter hvert kan du begynne å bare plutselig svime av fordi du ikke har nok næring i deg... Så fort deg og dra til legen!

 • KitKat ett år siden #3

  det er veldig farlig! Ikke gjør det igjen. Dette er spiseforstyrrelser, denne type forstyrrelse kalles Bulimi. Vær ærlig med foreldrene dine. Du er bra nok! Husk at det aldri er pent å være for tynn.

 • Vv06vV ett år siden #4

  IWantToHelp, du kan ikke dø av å kaste opp, men selvfølgelig er det ikke bra.

 • Ally_gator 6 måneder siden #5

  Tro meg du vil ikke kaste opp. Det høres kanskje ut som en god ide men det er virkelig ikke verdt det. Har selv hatt bulimi i 2 år og det har ødelagt livet mitt. Ingenting er som før . Jeg trodde jeg kunne stoppe når jeg vil men jeg kan ikke. Det er et svart hull som du blir sugd inn i mer og mer. Det kan være vanskelig å snakke med familie om det men prøv å snakke med noen som du er virkelig komfortabel med.

 • Libertalia 4 måneder siden #6

  Hei! Jeg fikk også denne ideen for et år siden. Trodde at nå ville alt bli så bra. Det ble det ikke. Det var det eneste jeg tenkte på, plaget meg hele tiden. Det sved i halsen, jeg luktet spy. Jeg sluttet, for jeg innså at det var fullstendig unødvendig.
  Du har en helt fin vekt, og kan uten skade legge på deg en del. Hør på foreldrene dine, de har nok rett. Og ikke kast opp. Det er ekkelt, egt bare for deg selv! Det kan ødelegge livet ditt ja. Vet du sikkert tenker at det ikke går så langt, men det er slik det starter. Værsåsnill å spis deg mett og glad, vær frisk og sunn🌞 da har man kapasitet til å gjøre andre ting som er mye morsommere!! Kosemoseklem fra meg jente 14