ForumKroppen min / Kan noen svare pliiiis!
 • Kan noen svare pliiiis!

  Startet av Theak5  7 måneder siden

  Jeg er ei jente som føler meg alt for tykk og at jeg veier for mye... jeg har turna i 11 år og en sterkere en mange av guttene og jentene på hele trinnet (9.) jeg kaster lunsjen og spiser mindre og trener styrke i sjul… jeg vet ikke hva jeg skal gjøre kengre, alle vennene mine sier jeg har six pack og masse muskler men jeg ser bare fett :-(
  Hva skal jeg!!!

 • StøttEE 6 måneder siden #1

  Du må lære å elske kroppen din, snakk med noen du stoler på😊 jeg sliter med det motsatte😐 føler meg altfor tynn osv, men tenk vær dag: jeg elsker meg selv jeg er perfekt som jeg er!

 • Black sheep 5 måneder siden #2

  Dette høres veldig leit ut og jeg relaterer veldig. Hadde spiseforstyrrelser av mange slag i mange år. Jeg vil og skal ikke diagnosere deg med noe, men uansett hva som er grunnen, virker det som du har et veldig anstrengt forholdt til kropp og mat. Vi er ofte veldig selvkritiske og det kan gå alt for langt. Vil på det sterkeste anbefale at du prater med noen du stoler på om hva du føler. Du kan også kontakte helsesøster eller fastlegen. Det viktige er at du ikke venter. Stolt av deg for at du åpner deg her. Hold ut. Det skal bli bedre.