ForumKroppen min / Jeg vil slanke meg, men tør ikke å si fra om det(150 kg)
 • Jeg vil slanke meg, men tør ikke å si fra om det(150 kg)

  Startet av Gutt03  10 måneder siden

  Jeg veier dessverre 150 kg som 17 åring. Det er deprimerende. Jeg har bestemt meg for å slanke meg. Men hvordan skal jeg gjøre det? Hvem skal jeg snakke med? Jeg har bestemt meg for å ikke gjøre det på treningssenter. Og hvordan skal jeg si det til pappa, jeg trenger støtte fra han for å få det til. Er redd for å si det.

  Takk på forhånd
  Feit gutt på 17 år

 • zebra1244 10 måneder siden #1

  Hei, jeg foreslår at du forsøker å legge litt om på kostholdet. Målet er (bare) å bli slankere, men sunnere! Det viktigste, og vanskeligste, er å spise mindre porsjoner, med mindre fett og mer grønt. prøv gjerne å skrive opp hvor mye du spiser å hva (ikke tell kalorier, men prøv å få en oversikt over hva du faktisk spiser!), og hold aktivitetsnivået oppe. Gå eller sykle til skolen er en god start, og kombiner helst med en joggetur i uka (selv synes jeg dette er det vanskeligste punktet. Foretrekker selv egentlig turer i skogen).

  Når det kommer til å si at du vil slanke deg er det et punkt jeg selv aldri følte at jeg fikk til. Kompenserte heller med å si at jeg hadde lyst på salat til middag når jeg ble spurt (selv om det ikke egt var det jeg kanksje ville ha). Kanskje bare si at en vil leve sunnere. (angående den salaten, dropp dressing! det smaker faktisk godt uten også, eller du kan ha på noen dråper eddik(men ikke for mye)?)

  Håper du finner en løsning og at jeg har vært til hjelp.
  Hilsen lubben jente på 17 år :)

 • Jsasv112233 10 måneder siden #2

  Hallohallo! Har selv vært igjennom dette. Kanskje bare fortelle faren din det som det er? Fortell han at du har lyst til å gå ned noen kilo? Å slanke deg er ikke akkurat den letteste og kjappeste måten. Har et tips til deg som fikk med til å gå ned flere kilo på et halvt år. Jogging, kroppsøving, dans, noe som får deg til å bevege deg. Husk å spis frokost hver dag, og ha passe måltider. Kanskje noe frukt og grønt som et mellommåltid? Er veldig sikker på at faren din aksepterer ditt ønske om å bli mer komfortabel med degselv og vekta de. Hvis ikke så kan du få støtte fra en annen, kanskje? Ville ikke anbefalt slanking i det hele tatt. Det eneste som skjer da er at du går mest sannsynlig ned i vekt en god stund, bare for å komme deg opp i samme vekt som før. Tren hele kroppen. For eksempel kan du laste ned en app med treningsmetoder som funker for deg? Husk å drikk masse vann og kanskje ta deg litt te uten sukker. Egg er også bra om du skal ned i vekt.

  Hilsen en liten jente på 16

 • Gutt03 10 måneder siden #3

  Takk for hjelpen ☺️

 • Selv123 10 måneder siden #4

  Har det samme problemet veier 60 kilo og er 147 cm og jente. Jeg tør ikke og si til mamma og pappa st jeg vil bli tynn. Så på bilder da jeg var liten med foreldrene mine pågrunn av komfirmarsjon ❤️. Da kommentert pappa «Åj der va du tynn» noe lignende værtfall. Det såret meg.. er litt deppa disse dager.. fordi ingen sender meg snap osv først. Isåfall er det bare noe om læksa. Men aldri noe «Hei, hvordan går det?» eller bare et «Hei💗» hadde vært utrolige hyggelig.. jeg er en person som liker og snappe med folk. Men noen svarer meg ikke på flere dager, uker.. det sårer meg værtfall når det er en gutt som ikke åpner den Fordi da vet jeg innerst inne at han snakker med de pene, tynne, elegante og nydelige jentene så LG si alle unntatt meg..

  Jeg er lav på grunn av skoliose (en rygg skjevhet sykdom) vondt i beina som gjør til at jeg må sitte i rullestol. Det er litt stas noen fanger fordi da spør de guttene om og sitte på eller få prøve den.. :) det er trivelig fordi da føler jeg meg sett..

  Og ikke nokk med det.. jeg er ikke tynn, er ikke så pen.. er 147 cm ca og jeg vet jeg er overvektig.. jeg vet det! Men det er så vanskelig og snakke med mamma og pappa fordi er redd for at de skal bli sur og ikke forstå.. :(

  Hjelp hilsen fortvilt lei seg jente 15