ForumKroppen min / Jeg lurer på en ting. Vær så snill og svar!
 • Jeg lurer på en ting. Vær så snill og svar!

  Startet av Tristoglei.  6 måneder siden

  Jeg fikk mensen første gang da jeg var 10 år. Er 17 år nå. Har ikke opplevd at mensen var sånn skikkelig uregelmessig alle disse årene, ikke før nå. Er ganske bekymret nå, fordi mensen har uteblitt av en eller annen grunn, de siste par månedene. Jeg får mensen for sent. Denne måneden kjenner jeg ingenting. Jeg tenkte å snakke med en lege om det, men jeg vet ikke.
  Jeg vil egentlig ikke si det til familien min fordi de kommer ikke til å gjøre noe med det. Kanskje det ville være lettere å snakke med legen først. Hva syns dere? Jeg vil egentlig slippe å snakke med familien om det. Men så, jeg vet ikke om legen klarer å hjelpe meg med det da.

 • Avokado. 5 måneder siden #1

  Hei❤️jeg skjønner at du ikke vil snakke med noen i familien din, men du kan for eksempel oppsøke en helsesøster. Jeg er 14 år og fikk mensen i 2019. Min menstruasjon har heller ikke vært korrekt. Jeg skulle fakk fått mensen for 10 dager siden. Det er vanlig at du ikke får det på akkurat samme dato, alså akkurat en måned senere.
  Hvis det ikke blir noe bedre burde du nok snakke med noen. Det er mange der ute som er villig til å hjelpe en hver!💗lykke til