ForumKroppen min / Ikke bra nokk for gutten?
 • Ikke bra nokk for gutten?

  Startet av Må.jeg.ha.navn?  2 år siden

  Hei ! Jeg er forelsket i en gutt! Han snakker med meg på snap osv men jeg føler ikke at han Liker meg pga utsende , vekt osv. Jeg veier 58kkg og er 159 cm høy. Er det normalt , jeg er 13år. Hva vil en gutt ha? Stor rumpe osv? Flat mage?? Hjelp meg

 • Black sheep 2 år siden #1

  For det første er vekten din helt innafor, så ikke tenk på det. Det en liker kommer helt an på gutten. Det er ingen fasit. Faktisk er det mest attraktive en gutt ser hos en jente om hun selv ser sin verdi. Å renske sinnet på innsiden viser sann skjønnhet som skinner igjennom på utsiden. Gutter som kun er involvert med jenter for mage, rompe, pupper osv er ikke å ta vare på uansett. Jeg er sikker på at dere kan finne en god tone og er sikker på at han vil like deg for den du er. Lykketil.

 • Bitsjjj 2 år siden #2

  utsene har ingenting å si for viss han blir/er forelsket i deg vil han begynne å like utsene ditt for da vil han like deg så godt at han synes du er fin. og du må ikke være så slem med deg selv å si sånne ting til seg selv at du synes du ikke er god nok vil gjøre at du får dårlig selvtillit si heller 3 positive ting om deg selv hver morgen.

  Lykke til<3