ForumKroppen min / hva gjør jeg i sommer
 • hva gjør jeg i sommer

  Startet av Mangofisk  én måned siden

  Hei. Jeg sliter veldig med kroppen min, og i tilleg noe sh. Hva gjør jeg nå som det kommer til sommer. Mange vil bade noe jeg å vil, men jeg takler ikke tanken på at noen skal se meg i bikini, eller se hva jeg går igjennom. Føler det blir rart å bade i fks Nike pro shorts i tilleg. Hva gjør jeg? Vil spess ikke at foreldrene mine skal finne ut.

 • User69 25 dager siden #1

  Akkurat dette har jeg også følt på nå de siste månedene som sommeren kommer snikende innpå og jeg aner faktisk ikke. Jeg er så redd og det er jeg sikker på at du også er, det eneste rådet jeg kan gi deg er å prøve å leve i nået i stedet for å tenke så mye på fremtiden. Viss arrene/sårene er gamle kan du prøve å dekke over med feks foundation eller concealer. Viss de er nye kan bruke sånne tynne linskjorter dersom det er på armen, er d på leggene kan du bruke lange sokker og viss det er på lårene kan du bruke lang shorts.

  Skjønner at du har lyst til å bade, men er redd for hvordan andre skal oppfatte deg. Du kan jo prøve å finne en ganske lukket strand/innsjø du kan "øve" deg på først enten alene eller med en person du føler deg nokså trygg på.

  Håper i allefall du kommer deg gjennom sommeren selv om den kanskje ikke blir akkurat sånn du hadde sett for deg:)