ForumKroppen min / HJELP!??
 • HJELP!??

  Startet av Heiheie7381  ett år siden

  Så jeg er en jente som snart fyller 13. Jeg veier litt mye som jeg ser litt på som skam. Men det er ikke det jeg lurer på. Som sagt så veier jeg litt mye. Men vekten min har ikke gått opp eller ned på flere måneder, er det normalt ?

 • digitalklem ett år siden #1

  Om det er normalt å gå opp eller ned i vekt kommer an på. Folk vokser til ulikt og til ulike tider. Ja, det er normalt å ha en stabil vekt, men husk at de fleste ikke er ferdig utvokst som 13-åringer. Selv sluttet jeg å vokse i høyden før jeg var 13. Etter det har jeg gått opp i vekt for så å ha en stabil vekt i lang tid.

  Hele livet har jeg vært ganske normalvektig, men jeg har også opplevd kroppspress og ønsket til tider å gå ned i vekt. Dersom du vurderer om du burde gå ned i vekt, så anbefaler jeg å spørre helsesykepleier/lege. De er mye bedre til å vurdere det enn det man selv er, og kan gi råd som passer deg og din egen kropp.

  Husk at vekt bare er et tall, ikke en beskrivelse eller vurdering av kroppen din. Det viktigste er å ha en sunn livsstil både fysisk og psykisk.

  Ønsker deg alt godt! <3

 • Heiheie7381 11 måneder siden #2

  Takk for respons! Jeg har ikke så mange planer med å gå ned i vekt. Men nå begynner jeg p lure siden jeg har ikke gått opp i vekt på kanskje et halvt år eller noe lignede!!