ForumKroppen min / Har noen slanketips?
 • Har noen slanketips?

  Startet av Invisible  5 måneder siden

  Hei er jente på 17 år, er 1.58 høy og veier 48 kg. Vil gå litt ned i vekt, men ikke bli sykelig tynn. Har noen tips til å miste fett og bytte det ut med muskler?

 • Jenta07 5 måneder siden #1

  Du bør begynne å trene💪 Jeg trener 5-6 ganger i uka, fordi jeg syns det er sykt deilig etter du har trent, og du ser fremgang!🔥Jeg spiller håndball og turner og får å klare ting der så må jeg ha styrke, og det motiverer meg💯 Men pass på og ikke bli for opptatt av fett👌
  Hilsen meg💚

 • Vv06vV 5 måneder siden #2

  Trene! Da mener jeg trening med egen kroppsvekt, og ikke apparater og sånt. Sit-ups, knebøy, planken, osv. Mye bedre for kroppen, jeg har trent i noen måneder, to ganger i uka og kan allerede se bedre resultater.

  Bra at du ønsker å være sunn, men det er viktig å ikke henge seg for mye opp i det, du høres ikke akkurat særlig overvektig ut!
  Selv er jeg 12 år og 162 cm. Jeg veier over 53 kilo, men er ikke overvektig.

 • 1A34hhev 4 måneder siden #3

  Jeg synes du bør trene kansje finne noe du liker å gjøre men husk at når du trener blir du sulten og da er det viktig med sunnt påfyll så da anbefaler jeg etter trening å få i seg masse proteiner kansje en yoghurt og en banan? eller en proteinrk smoothie finnes mange gode oppskrifter på nettet. Mange starte for brått med trening hver dag men det er ikke lurt for da er det stor sjans for at du blir lei av trening så finn ut hvor mange dager i uka du klarer og jeg har et tips som funker tren til utmattelse annenhver dag for da kan du hvile den neste dagen men viss annen hver dag blir for mye så kan kanje 1-2 ganger i uka vere en fin start? Mange tenker bare at det skal være masse proteiner og lite fett og karbohydrater i mat for at det skal være sunnt men det er absolutt ikke sant du trenger fett og karbohydrater men for at det skal være så sunnt så mulig må du spise sunne fett kilder som f.eks fisk og langsomme karbohydrater f.eks havregryn. det er og viktig å kunne unne seg med noe godt i helgen jeg pleier å ha det slik at viss jeg har trent og spist sunnt i hverdagene så kan jeg unne meg litt ekstra i helgen! vil bare nevne at jeg er ingen ekspert dette er bare egne erfaringer Lykke til! <3

 • Ostemos 4 måneder siden #4

  Jeg vil gjerne stramme opp kroppen min til sommeren 2019, kan noen gi mer et program som kan hjelpe meg til dette.

 • 1A34hhev 4 måneder siden #5

  Ostemos jeg har ikke noe program siden jeg vet ikke hva du vil men jeg har noen tips som har hjulpet meg.
  - ikke sett for store mål, sett må du vet at du kan oppnå hadde en vennine som ville få six-pack på 1 mnd det er alt for liten tid.
  - spis sunnt prøv å ha alltid hjemmelaget mat i ukedagene og få i deg nok proteiner, langsomme karbohydrater og sunnt fett.
  - i starten trente jeg 3 ganger i uka det var passe for meg da gikk det mest i jogging, styrke, fjellturer, svømming, sykling.
  - gå/sykle til skolen eller venner
  Lykke til

 • Stine123 3 måneder siden #6

  med din høyde og vekt ser jeg ingen grunn til at du skal gå ned i vekt du er helt perfekt, men trene det er bare bra men husk at muskler veier mer enn fett så det er store sjanser for at du vil gå opp i vekt men det er muskler!

 • Maddister 2 måneder siden #7

  vis du vil gå ned i vekt må du spise sunt. muskler veier (som Stine123 sa) mer enn fett! jeg har vært gjennom det samme, bare prøv,det kommer til å gå bedre. det er egt ikke skummelt å kaste seg ut i det!

 • Anonymjente2005 2 måneder siden #8

  Du trenger ikke å slanke deg! Jeg er 13 og 163 cm høy og veier 46 kg!