ForumKroppen min / Har mensen, men det irriterer meg skikkelig mye! Hva skal jeg gjøre?
 • Har mensen, men det irriterer meg skikkelig mye! Hva skal jeg gjøre?

  Startet av Hihihih  4 måneder siden

  Hei, jeg er en 12 år gammel jente. Jeg fikk mensen i desember 2019. Jeg tenker ikke så mye over det og jeg har egt ikke et så veldig stort problem med det. Det er bare at jeg får en ubehagelig følelse i bindet når jeg har hatt det på i ca. 1 time. Det blir på en måte litt fuktig. Jeg føler lism at det er litt flaut eller kleint å snakke med mamma om det så dere skjønner sikkert...håper jeg.

  Noen andre som opplever det samme? Tips til hva jeg kan gjøre, og hjelper det å bruke tampong? Pils svar!!!❤️Setter pris på alle svar!😇

 • 123brukernavn 3 måneder siden #1

  Hei:) hvis det fort blir fuktig og ekkelt i bindet kan du kanskje prøve å bytte bind oftere. Det kan hende det blir fuktig nettop fordi det er fullt. Du kan også prøve andre typer bind og se hva som er mest konfertabelt.
  Det kan godt hende det hjelper å bruke tampong. Da kjenner man ikke at blodet renner eller st du har blod i trusa. Det er mange som synes det kan være ekkelt å bruke tamponger når de ikke har hatt mensen så lenge, men det skader jo ikke å prøve:) da kan du starte med de minste tampongene på butikken.
  Hilsen jente 16:) lykke til