ForumKroppen min / Hadde sex men angrer
 • Hadde sex men angrer

  Startet av Anonym98765  4 måneder siden

  Hei, jeg er en 14 år gammel jente.
  For noen uker siden snappet jeg mye med en som var 2 år eldre enn meg. Han flørtet mye og nevnte ofte hvor pen han synes jeg var. Han spurte ofte om jeg kunne komme bort til han, siden han bodde bare 5 minutter unna meg. Jeg pleide å si nei, skal på trening elns. Men en dag valgte jeg å dra.
  Jeg synes jo at han var kjekk og sånn, men jeg visste at han ville bruke meg for sex. Han begynte å kysse meg, og jeg kyssa tilbake. Så tok han fra en kondom og ba meg ta av meg klærne. Jeg ville jo ikke si nei, fordi han var så overbevisende om at det vill gå fint. Så når han hjalp meg og ta av klærne så kjente jeg at jeg angra, veldig.
  Jeg hadde jo aldri gjort dette før, det var helt nytt. Så fikk veldig vondt, og sa stopp. Men han hørte ikke siden vi hadde på musikk, så foreldrene hans ikke skulle høre noe.

  Han snappa meg mye etter jeg dro hjem, ig sa at han ville gjenta det. Jeg stoppet å svare, siden jeg ikke ville mer. Og han tok hintet.
  Men nå i det siste har jeg hatt veldig store smerter i magen, og vært kvalm. Og når jeg tenker tilbake brukte ikke han kondom, siden han sa det ville gå fint siden jg går på p-piller. Når jeg forklarte til pappa og stemoren min at jeg hadde disse mageprobleme spurte de meg rett ut om jeg har hatt sex, jeg svarte nei. Men nå lurer jeg på OL jeg kan være gravid. Jeg angrer så mye, hva skal jeg gjøre?

 • The Girl 4 måneder siden #1

  Kjære deg. Jeg får vondt av å lese dette fordi det er aldri gøy å gjøre noe man egentlig ikke har lyst til. Du er selv 14 og du sier at han er to år eldre. Vil det da si at han har fylt 16? Isåfall er han over den seksuelle lavalder og dermed kan det være straffbart for hans del å ha sex med deg når du ikke vil. Ting som dette kan være veldig vanskelig å snakke om fordi man kanskje føler skam eller skyldfølelse, men ikke noe av dette er din feil. Jeg anbefaler at du snakker med noen du føler du kan stole på. Eller kanskje ta en tur til helsesøster, eller helsestasjon for ungdom hvis det finnes i nærheten av der du bor. De kan hjelpe deg med å finne ut om du er gravid og de kan også gi deg råd om hva du bør gjøre videre.