ForumKroppen min / g har lyst på mensen
 • g har lyst på mensen

  Startet av Milena07  ett år siden

  Jeg har veldig lyst på mensen men har ikke fått det enda.

  - hvordan er det å ha mensen?
  - Er det egentlig noe å glede seg til?

  (11 år)

 • Snuppen ett år siden #1

  Hei, det kommer når kroppen din er klar for det. Personlig vil jeg ikke si at det er morsomt, det skaper problemer for meg. Men dette er veldig individuelt. Det å ha mensen innebærer smerte, blødninger og matsug ( Jeg har søtsug som sjokolade, surt godteri eller godteri generelt, så jeg går rundt å tar godter en del)

  Men som sagt så er det individuelt på hvordan du og kroppen din reagerer på menstruasjon, og den kommer når kroppen din og du er klar for det. Gjennomsnitts alderen er rundt 13 år :)

 • Jenta07 ett år siden #2

  Hei! Jeg er også 07-er og jeg fikk mensen i høst (2018). Det er ikke så mange jeg kjenner på min alder som har fått det, men jeg kjenner noen😊
  Jeg personlig får ikke så veldig mensensmerter, men har hørt om mange som får det, så hvis du får veldig mensensmerter er det ikke noe å glede seg til😅 Håper du fikk litt hjelp❤️
  //jenta07//

 • Anonymjente2005 ett år siden #3

  Hei! Jeg ser at du skriver at du har lyst på mensen. Det var jeg også! Jeg sjekka trusa hver gang jeg hadde vondt i magen, men det var aldri noe der! Nå har jeg fått det, og har det nå for 3. Gang. Å ha mensen følest helt vanlig. Jeg har store mensensmerter og tar Ibux. Det er på en måte noe å glede seg til, for da er kroppen din voksen. Men det er ikke så deilig å sitte på skolen og late som ingenting!

 • MittProblem ett år siden #4

  Altså, jeg gleder meg veldig jeg også når jeg ikke hadde mensen, men nå er det helt annerledes. Jeg skriver dette med store mensensmerter og ekstreme blødninger. Jeg kan ikke fordra mensen. Jeg er 14 år og fikk det i slutten sommerferien i fjor. Man føler seg kanskje «voksen» eller «stor» fordi nå vet man at man kan bli gravid. Du blir fort lei mensen og jeg gruer meg hver gang til jeg skal ha det. Dette er ikke for å skremme deg, jeg bare sier deg som det er for meg.

 • Uffneii ett år siden #5

  Har hatt mensen i ca. 2 år+ og jeg har smerter helt ned til knær/lår, og «i magen» å jeg blør mye (noe som er helt jvlig hvis du skal til noen og må skifte bind/tampong og de ikke har søppelkasse på badet) å det varierer fra person til person, men jeg hater det og skulle ønske jeg ikke var den første k klassen som fikk det (noe som var lite gøy) og alle bare sa til hverandre i garderoben - har noen mensen så kan man jo si det, det er jo helt normalt/naturlig» og så fant jeg ut at de baksnakket folk som var i puberteten;-; men nå ramlet jeg litt ut (sorry, men hadde plutselig mye på hjertet)
  Vell, det var min «korte» mening