ForumKroppen min / g har lyst på mensen
 • g har lyst på mensen

  Startet av Milena07  2 måneder siden

  Jeg har veldig lyst på mensen men har ikke fått det enda.

  - hvordan er det å ha mensen?
  - Er det egentlig noe å glede seg til?

  (11 år)

 • Snuppen 2 måneder siden #1

  Hei, det kommer når kroppen din er klar for det. Personlig vil jeg ikke si at det er morsomt, det skaper problemer for meg. Men dette er veldig individuelt. Det å ha mensen innebærer smerte, blødninger og matsug ( Jeg har søtsug som sjokolade, surt godteri eller godteri generelt, så jeg går rundt å tar godter en del)

  Men som sagt så er det individuelt på hvordan du og kroppen din reagerer på menstruasjon, og den kommer når kroppen din og du er klar for det. Gjennomsnitts alderen er rundt 13 år :)

 • Jenta07 2 måneder siden #2

  Hei! Jeg er også 07-er og jeg fikk mensen i høst (2018). Det er ikke så mange jeg kjenner på min alder som har fått det, men jeg kjenner noen😊
  Jeg personlig får ikke så veldig mensensmerter, men har hørt om mange som får det, så hvis du får veldig mensensmerter er det ikke noe å glede seg til😅 Håper du fikk litt hjelp❤️
  //jenta07//

 • Octobergirl 14 dager siden #3

  Hei! Jeg ser at du skriver at du har lyst på mensen. Det var jeg også! Jeg sjekka trusa hver gang jeg hadde vondt i magen, men det var aldri noe der! Nå har jeg fått det, og har det nå for 3. Gang. Å ha mensen følest helt vanlig. Jeg har store mensensmerter og tar Ibux. Det er på en måte noe å glede seg til, for da er kroppen din voksen. Men det er ikke så deilig å sitte på skolen og late som ingenting!