ForumKroppen min / forvirret over spise vansker
 • forvirret over spise vansker

  Startet av aspie  5 måneder siden

  !det jeg skriver her kan være upassende hvis det er folk som strever med spiseforstyrrelser eller er i behandling mot det!

  jeg har depresjon og helt siden jeg var 9 så har jeg lurt på om jeg er «perfekt»
  jeg er gutt på 13 år, og jeg veier meg hver natt.
  hvis jeg har gått opp i vekt vil jeg ikke spise
  jeg er 158cm høy og veier 36kg, men uansett hvor lite jeg spiser klarer så går ting bare mer sakte.
  i går spiste jeg over 1000 kalorier og jeg følte meg veldig feit.
  jeg kan ikke spise hvis jeg ikke vet hvor mange kalorier det er i maten og hvis jeg spiser mer enn jeg planla føler jeg meg ekstremt tykk og skammet over megselv.
  familien min lar ikke merke til det fordi de bare tror jeg ikke blir enkelt sulten.
  alt starta tilbake når jeg var rundt 9 år gammel og var med en familie venn, og vi pleide å ta på hverandres mager og veide hverandre og jeg begynte å slutte å spise frokost, men det stoppet for en stund og alt var i tankene de neste 2 årene.
  begge var over det men senere så fikk vennen min behandling for spiseforstyrrelser, imens ingen har merker at jeg strever også.
  men det er fordi hun er jente, og jeg er gutt

  men jeg lurer på om jeg virkelig har spiseforstyrrelser eller ikke fordi jeg spiser hver dag men jeg spiser alltid usunn mat(burger, subway), men jeg teller kaloriene.
  når jeg er sulten ser jeg på en film om anoreksi.
  men andre ganger kan jeg spise veldig mye og jeg klarer ikke stoppe
  jeg kaster ikke opp eller misbruker midler for fordøyelse fordi jeg klarer ikke og jeg vet ikke om jeg da kommer til å bli telt som en med spiseforstyrrelse

  i dag spurte jeg familien om vi kunne dra ut og spise sushi, men jeg angrer nå og er veldig redd fordi det er for tidlig å spise for meg

  jeg vet ikke hva jeg dkal gjøre

 • ErHer4Ever 5 måneder siden #1

  Hei! Jeg har en venninne som har spiseforstyrrelser men kan ikke så mye om det selv. Hun har også en lillesøster som spiser for mye. Hun er feit og utenom at hun vet det baksnakker guttene henne på en måte. Mitt tips til deg er at du snakker med en helsesykepleier om mat-problemene dine.

  Og har du hørt om den sykdommen som man selv trur at man er feit så man ser seg i speilet hele tiden, og slutter å spise så man blir så tynn at man dør? Jeg mener ikke at du er på veien til det altså. Men du må ikke tenke på den måten at du hele tiden er så feit. Jeg selv er helt...hva skal jeg si for det fins ingen fasit på hva normal er egt. Du snakket om vennen din fikk hjelp med det, du burde selv også prate med noen. HÅPER DETTE HJALP, JEG ER INGEN EKSPERT! OM JEG BOMMET HELT, BEKLAGER!

  Hilsen jente 11 år

 • Amonume 5 måneder siden #2

  Jeg er 150 og veier 44 kg. Da er jo jeg mega feit. Jeg har litt stor mage eller jeg har ikke heilt flat mage. Men jeg har lar. HUSK MUSKLER VEIER MER EN FETT
  Hilsen jente11