ForumKroppen min / For tykk for kjæreste
 • For tykk for kjæreste

  Startet av psykose  9 måneder siden

  Jeg er en veldig pen jente. Jeg liker ansiktet mitt, håret mitt og stilen min og beuker å få komplimang på skjønneheten min også. MEN. jeg føler meg for tykk. Jeg er egt helt gjennomsnittlig i vennegjengen vil jeg si. Det er 4 som er større enn meg og resten mindre. Men jeg føler at jeg er alt for stor for å få meg kjæreste. Jeg har vært en greie med flere gutter det siste året men de ender alltid opp med å gå til en tynneee jente til slutt. Hvordan kan jeg slanke meg for å både føle meg bedre om megselv og få den bonusen med kjæreste?

 • Epletre7 9 måneder siden #1

  Hei. Først vil jeg si at det er sååå utrolig bra at du synes du selv er pen. Du sier du har et fint ansikt og fint hår, og det er så viktig å ha noe ved seg selv man liker ekstra. Og så koselig at du får komplimenter :)

  Jeg skjønner at du kan føle deg «tykk» i vennegruppen, på tross av at du er helt gjennomsnittlig. Selv føler jeg meg for tynn og jeg føler vennene mine har så fine kropper, men jeg er egentlig en ganske gjennomsnittlig person jeg også. Det tror jeg alle føler på fra tid til annen. Jeg har egentlig ikke noe særlig tips til hvordan man kan føle seg bedre om seg selv, man må nesten bare akseptere det. Alle kommer i hver sin kropp, ingen er like. Noen er høye, noen er lave, noen er tynne, noen er større, noen har stor nese, noen har tynt hår, noen har store bryst, noen har stor rumpe, noen er «flate»… alle er forskjellig, og jeg tenker at det å bare akseptere det er det beste måten å føle seg bedre om seg seg. Det er så klart lettere sagt enn gjort, men nå er det ikke sånn at man må elske alt med kroppen sin heller. Jeg kunne hatt en annerledes mage eller lengre bein, men det har jeg ikke. Og det må jeg bare aksepter.

  Når det gjelder kjæreste, så skal jeg si deg at jeg er 16 år og jeg har aldri vært i et forhold. Og du er ikke for tykk for noen, hvis de tenker det, så er det de som har et problem. En kjæreste er en person som skal ha gjennom hele livet eller deler av livet, man skal kunne stole på hverandre og ha tillit til hverandre. Sist men ikke minst, man skal elske hverandre. Hvis noen synes du er for tykk for dem, så er ikke vedkommende den rette. Og husk, det er deres tap hvis de ikke får deg. Din oppgave er ikke å være deres perfekte lille kjæreste, du er du! Men altså alle her er under 18, ingenting haster. Personlig har jeg valgt å ta avstand fra romantikken, hvert fall i noen år, jeg vil heller fokusere på meg selv. Det er jo ikke hva folk flest gjør, men det er heller ikke noe skam. Jeg tenker at man først skal bruke tid på å elske seg selv, før man elsker noen andre. For noen tar det 12 år, for andre tar det 18… vi er alle forskjellige!

  Håper dette hjalp litt :)