ForumKroppen min / For feit? Veier jeg for mye?
 • For feit? Veier jeg for mye?

  Startet av Selv123  9 måneder siden

  Hei jeg er en jente på 14 år blir 15 på ny året.
  Jeg har fått en komentar av min egen mormor om kroppen min! Jeg tror hun skulle sy noe til meg husker ikke! Hun målte rundt magen min. Hun sa også at det så ut som om jeg var gravid i uke 3! Kan en mormor virkelig si det?

  Jeg er 146 cm ca. Veier mellom 56-60 kilo! Veier jeg for mye? Svar meg forsiktig er en veldig følsom jente!

  Er det bra og sykkle på ergometersykkel i 30 min vær dag?

 • Selv123 9 måneder siden #1

  Svar da vær så snill

 • Pusenheihei 9 måneder siden #2

  Hei! Har selv blitt kommentert på en gang av bestefaren min... han sa: jeg syntes du begynner å bli litt feit jeg og sa jeg burde ut å gå og trene. Noen ganger sier selv veldig gamle folk ting de ikke burde si. Du må gjerne prate med mormoren din om dette, spørre hva hun mente eller snakke med moren din. For meg så hjalp det at mamma snakka m bestefaren min for meg og sa han ikke kunne si sånt. Du veier ikke mye!! Om du er redd du veier for mye så kan du søke opp: bmi så viser den deg om du er overvektig, undervektig eller normalvektig. Dessuten så veide jeg veldig mye før jeg begynte å vokse, men det forsvant veldig fort. Men i familien min er det vanlig å være bre i skuldra og over ryggen så det kan hende det er det som får deg også til å se til «tykkere» ut en de andre. Du må bare ikke tenke så mye over det. Lykke til<33

 • Libertalia 9 måneder siden #3

  Du trenger ikke tenke at du må sykle hver dag. En gang i blant er fint. Snakk gjerne med fo dine, hvis du plages av det bestemoren din sa. Hun mente nok ikke noe vondt med det, selv om hun ikke burde si noe slikt.
  Godt nyttår! Klem jente 14 ;)

 • Libertalia 9 måneder siden #4

  Ps: ikke la deg påvirke av bmi kalkulator. Du er i en vokseoeriode :)