ForumKroppen min / Flau over underliv
 • Flau over underliv

  Startet av jdjdjddjjddll  10 måneder siden

  Hei! Jeg er EKSTREMT flau over underlivet mitt. En gutt prøvde å komme ned i trusa på meg men jeg lot han ikke pga det. Jeg er klar over at underliv ser annerledes ut i ekte enn det de gjør på porno osv. Føler at disse ‘’kjønnsleppene’’ er så store og bare henger. Jeg føler meg klar til å ha sex, men dette er det som stopper meg. utrolig kjipt. Erdet noen som føler det samme? Noen tips?

 • Blåklokke12 10 måneder siden #1

  Hei! Dessverre lærer vi alt for lite om at alle underliv er forskjellige, både peniser og vaginaer.. Jeg personlig selv har også erfart dette, denne usikkerheten med underlivet. Allikevel skal du vite at jeg har aldri opplevd at en person har kommentert utceende på underlivet mitt. Dette er det også svært få som gjør. I det siste har jeg også diskutert underliv med vennene mine, både gutter og jenter. Det har vist seg at faktisk de fleste av jentevennene mine har de indre kjønnsleppene litt utenfor! Noen mer enn andre, men det er helt normalt. Jeg har også snakket med flere av guttevennene mine som til og med har sagt de synes det nesten er litt fint. Jeg skjønner det kan virke skummelt, men det er helt vanlig. Mitt beste tips til deg er å hvert fall ikke gjøre noe før du føler du er komfertabel i egen kropp og at du føler at du er klar. Men det er viktig å vite at vi alle er forskjellige nedentil, akkurat som at vi har forskjellige ansikt:)

 • Ønskeråhjelpe 9 måneder siden #2

  Jeg skal love deg en ting,
  Den gutten som prøvde å komme ned i trusen din er mer
  redd for hva du syns om hans penis enn hva du tenker om ditt underliv!
  En gutt kan rett og slett aldri møte ett dårlig underliv på ej jente. i en gutt sitt hode, er hele seieren å i det hele tatt klare å få tilgang :D Du kan slappe heelt av! DU er den absolutt eneste som kan finne på å tenke slikt om deg selv.