ForumKroppen min / Fiskelukt fra utflod
 • Fiskelukt fra utflod

  Startet av Okayaa  10 måneder siden

  Hei!
  Utfloden min har luktet fisk kjempe lenge nå og jeg tror det er bakteriell vaginose. Hvordan kan man fikse det uten å dra til legen. Og forresten, er det flere som har hatt dette før? Lurer på om andre Også opplever dette.
  Takk for svar!

 • s1407bek 9 måneder siden #1

  Hei!

  Så du er en person med et underliv. Et sunt underliv som fungerer slik det skal! Visste du at utflod er på en måte kroppens søppel? Det er det som er så kjekt med oss med vulva, at det faktisk renses av seg selv der nede!
  Utflod har forskjellig lukt og konsistens. Noen ganger kan man oppleve en størkna strek i trusa, andre ganger kan det være større klumper, eller slim - og alle de er tegn på et friskt underliv!

  Tissen vår lukter også, vi har alle kroppslukt. Helt normalt at utflod kan lukte fiskeaktiv i perioder. Men for å unngå lukt anbefaler jeg å ikke vaske med såper eller påføre kremer i underlivet ditt, da det kan skade barrieren litt, fordi det som sagt renser seg selv - og du kan fint vaske kun med vann, eller spesiell intimsåpe til tissen.

  MEN om du har plager i underlivet ditt, at det klør eller føles ekkelt fysisk - er det ikke slik det skal være. Da får du isåfall om du ikke vil gå til noen profesjonelle som kan se på underlivet ditt eller stille deg spørsmål, Google etter noe til underlivet ditt fra apoteket på nettet, og kjøpe det evt.

  Men husk at underlivet ditt er vakkert! Og utflod er flott, for det renser oss og holder oss friske fra farlige bakterier! OG at lukt er helt vanlig. Heller ikke farlig å skulle da til legen om du mistenker bakteriell vaginose, legen din driter i utseende på underlivet ditt og vil isåfall undersøke det med mindset’e som om det var armen eller øret ditt!
  Lykke til uansett <3