ForumKroppen min / Finner ikke en bra tittel. Bare les
 • Finner ikke en bra tittel. Bare les

  Startet av Yoyo12  8 måneder siden

  Jeg er ei jente på tretten år. Jeg har alltid følt meg annerledes, helt siden jeg var et barn. I det siste har jeg begynt å hate kroppen min. Jeg hater brystene mine (som begynner å bli alt for store for min del) underlivet mitt (jeg har unormalt stygge lepper) beina mine (jeg har alt for tykke lår (og ingen hofter) og ansiktet mitt. Jeg fikk mensen for tre måneder siden, og det er det verste som har skjedd. Det føles ekkelt og feil hver gang jeg får det. Jeg er ikke interessert i noen form for seksuell kontakt (jeg er jo bare tretten). Jeg føler meg fortapt. Som barn pleide jeg og si til folk at jeg var en gutt født i en jentekropp, selv om jeg ikke visste hva det betydde. Jeg klippa håret kort for to år siden og har hatt det slikt siden da, og angrer ikke i det hele tatt. Jeg har bynt og kjøpe (og bruke) gutteboksere, og jeg elsker det. Jeg har prøvd binding og jeg følte meg vel. Mamma har spurt meg før om jeg ville være gutt, men da har jeg svart nei. Jeg er så redd for at de skal føle seg pressa og lei seg hvis jeg sier at jeg vil være gutt. Hva om de føler at de har gjort noe feil? Jeg har ei søster som alltid kaller meg gutt (med vilje) fordi hun syns det er morsomt. Men hva hvis hele familien føler at den jenta jeg var/er har gått bort. Hva hvis de savner henne, og ønsker at de hadde henne isteden for den nye jeg. Jeg kan ikke se for meg meg i et forhold med en gutt. Men heller ikke med en jente. Så da er jeg vel en trans ace da? Jeg er interessert i et romantisk forhold, men ikke et seksuelt liksom. Help

 • Baremeg2004 8 måneder siden #1

  Jeg tror ikke at de kommer til å føle at de har mistet noen. Jeg tro heller at de er glad på dine veiene. Og hvis du eller å bruke gutte Boxer bare bruk det. Bare vær deg selv. Det er mange som har det likt som deg. Du er ikke alene! Alle vi er her for deg!

  Det er ikke no galt med kroppen din. Alle er forskjellige og ingen er perfekte. Det er ingen som tenker på at lårene dine er for store. Det er bare deg selv.

  Selvom du ikke syns du er perfekt så gjør sikkert mange andre det. Det viktigste er å være snill og å gjøre det du kan for at du og andre skal ha det bra.

  Lykke til!<3

 • Anonym7 8 måneder siden #2

  Hei! Jeg skjønner situasjonen men moren din vil ALLTID være glad i deg<33 Hu spørr fordi hu vil at du bare skal være deg selv, og ikke bli presset til noe. UANSETT vil dem være like glad i deg!! Hu ELSKER deg SÅÅÅÅ høyt! Jeg vet du vet hva du skal gjøre, uanset bare vær deg selv!

  Lykke til<33

 • Usikker... 7 måneder siden #3

  Jeg har det nesten akkurat som deg. Har ikke klipt meg kort, men har skikkeligg lyst. har ikke mensen enda ( noe jeg synes er rart siden jeg er 14 år). føler meg som gutt ganske mange ganger når jeg er alene på rommet. tar ofte på meg lue eller hette for at man ikke skal se det lange håret mitt.

 • Fordi overlevelse ikke er nok. 6 måneder siden #4

  Dette er kanskje en av de tekstene jeg har kunnet relatere meg mest med. Jeg som deg er også missfornøyd og føler et hat mot spesfikke kroppsdeler og områder. Jeg er ace, men blir likevel forelsket og er intressert I et forhold i fremtiden. Har også hatt kort hår i to år. Jeg er riktig nok ikke trans, men er kjønnsnøytral, som da vil si at jeg ikke identifiserer meg med et av de to juridiske kjønnene Mann og kvinne. Jeg mener at du også Burde fortelle foreldrene dine, for hvis ikke går de jo glipp av så mye av deg som person og du vet vel at oppgaven til foreldre er å ta vare på barna sine. Jeg vet at det kanskje er litt sent, men lykke til videre!!!
  Mvh meg🦄🌈
  ps. Helt enig mensen suger!!!