ForumKroppen min / Fingring
 • Fingring

  Startet av Vv06vV  6 måneder siden

  Jeg er tolv år og har fingret meg selv flere ganger, noe jeg ikke er særlig stolt av. Har sett porno også. Når jeg gjør det, føler jeg liksom at det er supert rett før, men etter blir jeg alltid skikkelig dårlig, angrer, og føler meg skikkelig dum. Har lyst til å fortelle det til bestevenninna mi, men hver gang onani eller sex blir snakket om, enten later hun som om hun brekker seg, sier æsj, eller sier at folk som onanerer er rare eller ekle. Jeg har fæle søvnproblemer, og våkner i 2-tida så og si hver eneste natt. Grunnen til det er at jeg skammer meg så fælt over det jeg har gjort. Føler meg unormal og ekkel.

  Noen tips til hvordan jeg kan unngå slike tanker? Det går utover skolearbeidet mitt, konsentrasjonen, og jeg blir også veldig fort sint eller lei meg.
  -Jente, 12 år.

 • 1A34hhev 5 måneder siden #1

  Det er helt normalt! det er bare fint at du gjør det mange får bedre selvtillit av å gjøre det og det er bare sunnt det er ingenting galt med det. viss du liker det så kan du bare gjøre det selv om venninen din synes det er ekkelt du trenger ikke å si noe til noen for det er privat selfølgelig kan du dele det med noen viss du vil men det skal være noe fint med deg selv som ikke andre trenger å bry seg om. kansje venninen din synes det er ekkelt av samme grunn som deg? at hun har gjort det men skammer seg? du trenger ivertfall ikke å skamme deg for det er helt normalt og det finnes ingen aldersgrense på det det.