ForumKroppen min / Feil kropp? Jente eller gutt?
 • Feil kropp? Jente eller gutt?

  Startet av   2 år siden

  Hei
  Jeg har sett på på "født i feil kropp" på tv2.
  Men jeg skjønner ikke helt greia. Det er noen som mener de er født i feil kropp fordi de ikke passer inn i jente/gutterollen. Er det hormonell feil? Man er ikke jente fordi man liker å leke med barbie eller gutt fordi en ikke liker biler.
  Personlig har jeg alltid likt å leke med gutteting og likt å leke med gutter også. Jeg har aldri likt sminke eller vært glad i å pynte meg. Men det betyr vell ikke at jeg burde vært gutt? Kan ikke jente ha gutteinteresser og motsatt? Er det sunt å bli så opphengt i hva en liker av interesser og om det "passer" med kroppen?
  Lurer også på hvorfor gutter ikke kan gå med kjole når jenter går med bukse? Hvorfor kan jenter kle seg ut som kapteinsabeltann når gutter ikke kan kle seg ut som prinsesser?
  Hvorfor skal ridning og turn være jenteaktivitet og fotball og mekking gutteaktiviteter?
  Er det sånn det fungerer, kjenner jeg mange med feil kropp! Men jeg lurer på hva dere tenker om denne saken?

 • Rolig03 2 år siden #1

  Tenk på d positivet, du e isje som alle andre jenter, du e isje en sånn "typisk jente" du e annerledes på en bra måte. D fins isje noe sånn som sport for gutter eller sport for jenter, du kan gjøre d du vil. D e som å si at bare gutter kan bli body builders, d gir isje mening fordi d fins jo også jenter som e bodybuilders. D e flere folk i verden som e som deg, liker "gutte ting" og sånt. D fins også gutter som liker "jente ting" og e med jenter. D e isje noe galt med d, eg kjenner mange som e sånn.

  En gutt kan jo også drive med ridning og turn, d e jo isje gale d. D handler om interesse isje skjønn.

  Gutter kan jo kle seg ut som prinsesser men d hadde sett rart ut fordi tenk på Norge og alle andre land som har et monarki (konge og dronning). Gutter kan være prinser isteden for prinsesser.