ForumKroppen min / Exen min
 • Exen min

  Startet av Anonym98765  én måned siden

  Hei. For ett par måndter siden kom jeg meg ut av et skikkelig usunt forhold, med mye psykisk vold, og mye traumer. Vi kan kalle exen min P. Jeg har ikke hatt kontakt med exen min siden vi slo opp. Vi var sammen i ett år. For ikke så lenge siden fikk jeg en melding av jente, hvor ddt stod «hei, dette er ****. Jeg var på telefonen til P her om dagen, hvor jeg så at han har videor av deg, som jeg regner med er fra imens dere var sammen.» jeg visste jo obvious hvilke videor hun snakket om, videor han lovte han skulle slette. Nå sitter han på lettkledde videor og bilder av meg, og jeg ga jo tillatelse når han tok de. Noen som har noen tips til hva jeg bør gjøre? Burde jeg kontakte han igjen, og la meg selv gå igjennom alt det med han som jeg nettopp har lagt bak meg. Eller burde jeg bare håpe på at ingen får se de, og ikke tenke på det.?

 • Eksistens én måned siden #1

  Først og fremst vil jeg si at det er helt naturlig å føle seg bekymret og usikker når det gjelder denne situasjonen. Det er viktig å ta noen skritt for å beskytte deg selv og dine personlige bilder og videoer.

  Før du tar noen handlinger, kan det være lurt å vurdere dine følelser og hva som er best for deg. Det kan være nyttig å tenke på hva slags konsekvenser dette kan ha på lang sikt hvis disse videoklippene blir delt eller spredt. Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å ta affære, kan du følge noen av disse trinnene:

  1. Kontakt P: Du kan vurdere å kontakte P og spørre ham om han fortsatt har disse videoklippene, og be ham slette dem umiddelbart. Hvis han har spredt eller delt videoklippene, kan det være viktig å også be ham om å slette alt innholdet fra alle plattformer. Husk at dette kan være en tøff samtale å ha, så det kan være lurt å ha støtte fra venner eller familiemedlemmer under samtalen.

  2. Få juridisk hjelp: Dette er sikkert noe du må snakke med foreldrene dine om, men det er absolutt en mulighet. Hvis P ikke samarbeider med deg, kan du kontakte en advokat eller politiet for å se om det er noen juridiske tiltak du kan ta for å beskytte deg selv. Dette kan inkludere å få en beskyttelsesordre eller ta rettslige skritt mot P for uønsket distribusjon av seksuelt innhold.

  3. Søk støtte: Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, er det viktig å søke støtte og hjelp fra mennesker du stoler på. Du kan snakke med en terapeut eller rådgiver for å få hjelp til å bearbeide dine følelser og utvikle en plan for å beskytte deg selv.

  Uansett hva du velger å gjøre, husk at du ikke er alene og at det finnes støtte og hjelp tilgjengelig. Det er viktig å ta vare på deg selv og ta de nødvendige skrittene for å beskytte din personlige integritet og trygghet.

 • anonymjente111 én måned siden #2

  det er ulovlig å sitte med pornografisk innhold uten tillatelse, spesielt om du er under 18. enda mer ulovlig å dele det vidre, anbefaler sterkt å ta kontakt med politi å spørre litt om lover og regler innenfor dette å va du burde gjøre håper virkelig det ordner seg