ForumKroppen min / Er jeg veldig overvektig?
 • Er jeg veldig overvektig?

  Startet av Halloiluken  11 måneder siden

  Hei! Jeg er 14 år, 162 cm høy og veier rundt 64 kg. Jeg trener så vidt og spiser egentlig ikke så sundt, men ikke kjempe usunt heller liksom. Har normal beinbygning. er jeg veldig overvektig?

 • normalchick 11 måneder siden #1

  hei:) du er i en fase i livet der man vokser i et rykk:) det er vanskelig å si om du er overvektig fordi at muskler veier mer en fett, vis man skal ta en titt i en bmi kalkulatoren har du en bmi på 24,4 som tilsvarer overvekt.
  du må ned til 60 kilo for å være normalvektig men husk at du har mye igjen av barndommen, du kommer til å vokse mer så det er viktig å spise sunt men unne seg litt i blant:) og husk utseendet ikke er alt, prestasjoner og hvordan man er som person betyr noe :) lykke til

 • BareEnJente 10 måneder siden #2

  Jeg pleier å bruke denne måten å regne ut om man veier for mye eller ikke:

  Høyde - 1 meter = omtrent vekten man skal veie

  162 cm - 100 cm = 62 kg

  Da er du bare 2 kg unna! Helt normalt og helt sunt.

 • Selv123 10 måneder siden #3

  Da er jeg overvektig da fordi jeg veier 58 kilo og er 148 cm😬😞

 • Annanassen 10 måneder siden #4

  Jeg synes ikke du høres veldig overvektig ut. Hvis vi ser på BMI så er du litt overvektig, men det viktigste er hvordan du ser på deg selv. Husk at det indre er det viktigste.

 • hei.folks 6 måneder siden #5

  Det er viktig at du vet at overvektig, ikke nødvendigvis betyr at du er feit! HUSK DETTE! -muskler veier mer en fett! Vekta har ikke alltid svare, så OVERVEKTIG TRENGER IKKE Å BETY AT DU ER FEIT. Ikke bekymre deg for vekta di. Spis sunt og vær i fysisk aktivitet, men ikke spis mindre!
  Håper du får bedre selvtillit som du blir eldre! <3