ForumKroppen min / Er jeg dum?
 • Er jeg dum?

  Startet av Bloblob14  2 år siden

  Jeg ligger litt på grensa med overvekt med bmi'en min.
  Jeg har veldig veldig lyst til og bli tynnere, men jeg finner ikke helt motivasjonen til og trene.
  Jeg vurderer og kutte ned litt på maten. Jeg vil sulte meg ned i vekt.. dette er veldig dumt og gjøre jeg vet det.
  Burde jeg gjøre det? Og er det en annen løsning?

 • MiniMoio 2 år siden #1

  Hei! Jeg har hatt akkurat samme problem. Å sulte deg ned i vekt, er absolutt ikke en bra løsning. Så lenge du ikke spiser så mye godteri eller mat med mye fett, burde du ikke være tykkere en gjennomsnittet! Det er uavhengig av hvor mye du trener. Og du er absolutt IKKE dum!!! Det må du ikke tro! Mange har det som deg!

 • Uten Navn 2 år siden #2

  Ikke gjør det på den måten !
  Og sulte seg ned i vekt kan både være farlig for helsa og hvordan du har det med deg selv. Hvis du skal gå ned i vekt er det to ting du må kontroll over : kosthold og trening. Kosthold er og spise sunt og forbrenne flere kalorier en du spiser. For og forbrenne kalorier må du trene. Mange syntes det er vansklig og finne motivasjon til og trene.her er noen motivasjonsgrunner:
  Du får bedre helse og lever lengere
  Du kan få et bedere sosialt liv hvis du f.e.k.s går på lagsport.
  Hvis du jogger f.e.k.s kan du se helt nye steder og kanskje finne et nytt yndlingssted.
  Det er en fantastisk følelse etter du har trent
  Du kan gå og legge deg med god samvittighet.

 • SadGirl06 2 år siden #3

  TREN, du burde ikke sulte for å bli tynnere

 • Anonymq ett år siden #4

  Å sulte er nok ikke så lurt, men så lenge du spiser passe mengder med mat burde det være bra.
  Selv om det ikke frister så mye å trene for deg, finnes det mange morsomme alternative måter å trene på. Samtidig spørs det hvordan trening du tenker på, men eks styrke økt kan bli veldig gøy. Ut i fra hvordan du legger det opp og kan kombineres med de øvelsene du velger. Og hvis du sier du sliter med å komme i gang, pga det ikke frister kan du melde deg på noe gruppe trening eller sette opp faste dager der du skal trene. Da kan det bli lettere for deg. Det som er fint med trening, er at du kan starte smått og på ditt nivå. Lykke til, dette klarer du!

 • Bitsjjj 4 måneder siden #5

  vet denne er gammel men kan hjelpe noen andre som ser denne. snakk med noen helsesøster eller en annen voksen. du bør trene cardio og jogging de funker best for å gå ned i vekt. spis nok og sunt viss du ofte skjeiser ut med godteri på kvelden kan det vere lurt å legge seg tidligere og/eller spise vanlig sunn mat for ofte vil man ha godteri pga man er sulten eller har lavt blodsukker da kan et eple være lurt!