ForumKroppen min / Er eg for tykk?
 • Er eg for tykk?

  Startet av Eplekake  11 måneder siden

  Hei, eg er 13 år!! Er ca 165 høy. Eg veier 55 (!!) eg har ingen former ingen ting sånt!! Berre lårene mine som er store, når eg er med venner så tenket eg alltid på det. Føler meg tykk og begynner og tenke att eg må begynne og trene. Eg gruer meg til badingen for da får dei se meg uten bokse, uten den svarte boksen som får meg til og se litt mindre ut!! Det er ingen og snakke med om det for alle sier eg er heilt normal, men føler ikkje det selv!! Det begynte med att eg fekk ein komentar i 3 klasse, det var i basseng timen. Eg låg og fløyt på vanne og ei jente såg på meg og spurte «koffor har du så tjukke lår?» på ein frekk måte. Siden det har eg hatt problem med det og nå går eg i åttende!!

 • Snuppen 10 måneder siden #1

  Du er pen akkurat som du er! Ingen er helt like, og du er spesiell som har former, som har lår. Det er en super fin ting å ha! Og om du ønsker å snakke med noen så kan du snakke med nære venner? Skolesykepleieren eller et familiemedlem? Etter masse slit prøver jeg selv å forstå at slik du er er helt perfekt. Det er bare du som setter høye krav til deg selv, og hva får du ut av det? den kommentaren du fikk, er selvfølgelig ikke noe hyggelig å høre. Men hva om hun var sjalu? Og de som sier slikt til andre har det som regel ikke bra med seg selv, de bruker andre, og trykker andre ned for å føle seg bra selv. Men alltid husk, du er helt nydelig akkurat slik du er! (Det er også veldig vanlig i ungdomsalderen å ha problemer med kropp, men du innser fort at du er pen, det er bare hjernen din som ønsker å lure deg) Heier på deg, og håper du får det bedre!

 • Eplekake 9 måneder siden #2

  Tusen takk!! Det hjalp veldigt😘

 • Jentenullfem 9 måneder siden #3

  Da går helt fint du<3 alle er forskjellige. Hun som kommenterte var sikkert sjalu på DEG. Husk det, di som sier negative ting til folk, er oftast misunnelig❤️ Alle er fine på sin måte!

 • Libertalia 6 måneder siden #4

  Du har en helt fin vekt, det er ike noe å tenke på! Jeg h a r også fått slike kommentarer. Det sårer, men jeg vet at vedkommende som sier det ikke vet bedre. Både du og jeg er fine som vi er❤️🤗