ForumKroppen min / Dårlig selvtillit, føler meg for stor
 • Dårlig selvtillit, føler meg for stor

  Startet av Jente52  8 måneder siden

  Hei, jeg er en 12 år gammel jente og 1.52 høy. Har veldig dårlig selvtillit etter tidligere skjellsord og dømming. Folk har kalt meg feit og tjukk. Jeg veide meg istad og det sto 55kg. Jeg føler at det er ekstremt mye for en 12 åring og vet ikke hva jeg skal gjøre. Føler at ingen vil hjelpe meg, folk sier bare "tren" det er lettere sagt enn gjort, har null motivasjon. Noen tips? Eller er det vanlig å veie så mye?

 • 4evergirl 8 måneder siden #1

  Hei du😊 Jeg er også 12 år og er 1,63 m og veier 52 kg. Du er ikke overvektig, men veier litt mere enn de flere på din alder. Men HUSK! Alle er forskjellige. Jeg er sikker på at du er en helt nydelig jente med masse å bidre med her i verden. Det er plass til alle et sted 💕
  Varme(digitale) klemmer fra jente, 12

 • Anonym.j én måned siden #2

  hei, jeg er jente 010. Jeg er ca 163 høy. Å veier rundt 60kilo. Alle vennene mine er mye tynnere en meg å jeg er vandt til at alle kaller meg høy, jeg er ikke en gang høyest i klassen min. Men hun som er det ( av jentene) er mere populær enn meg, så ingen sier noe om henne. Men noen av guttene er høyere, men det er jo tydelig vis kult å være høy som gutt. Jeg trener hver dag (håndball) men det hjelper ikke, jeg prøver å spise så bra som mulig. ( altsa sunne ting) men vanskelig å motstå fristelser!! Nå er jeg veldig lei, jeg har lenge vurdert å bare stoppe å spise, men når jeg tenker på hva som kan skje, så tørr jeg ikke. Jeg er i den «populære»vennegjengen, som har 5 medlemmer. Det er alltid 2 og 2 eller 3 . Jeg er alltid den som ikke blir spurt, i den gjengen er det egentlig bare en av de som er min ekte bestevenn, men hun har stoppet å henge med meg så mye, det var først nesten hver dag, så 2 ganger i uken, å nå er det en gang i måneden eller mindre! Er det på grunn av vekt??