ForumKroppen min / Brun utflod/mensen aner ikke? Hjelp
 • Brun utflod/mensen aner ikke? Hjelp

  Startet av Jente 12345  3 måneder siden

  Jeg er en jente på13 år som har hatt utflod siden sommeren sirka, litt før det. For 1 eller 2 dager siden fikk jeg utflod som vanlig (pleier å ha det hver dag) men da var den litt brun på en måte, først trodde jeg jeg hadde bæsjet litt haha eller ikke tørket meg så godt i rumpe, men det var der utfloden pleier å være og det luktet som vanlig utflod. Jeg har hatt litt smerter nede i magen rundt livmor området om du kan kalle det det. Dagen etterpå fikk jeg litt mer brunt PG nå enda mer brunt, jeg vet ikke hva det er men har lest at det er helt vanelig og at det ikke er noe å bekymre seg for, og det gjør jeg ikke. Men det er bare det at jeg ikke vet on det er mensen eller utflod? Jeg vet ikke om jeg skal si til mamma at jeg har fått mensen eller om det kanskje bare er litt brun utflod eller blod i utfloden eller bare litt lite blod i mensen, jeg aner ikke. Har jeg fått mensen? Er det normalt? Er det noen andre som har det som meg?

 • Whalee 3 måneder siden #1

  hei, dette er helt normalt! Du trenger ikke stresse, utflod/mens kommer i ulike mengder og farger! Om det er mens eller utflod vet jeg ikke, men høres ut som utflod!

 • Minni1 3 måneder siden #2

  Dette er ganske sikkert mensen. De første gangene kan både fargen og mengden variere. Snakk med moren din, si at du kanskje har fått mensen og ønsker å være forberedt med bind/tamponger ol.

 • Blåbær 3 måneder siden #3

  Hei, det samme hendte med meg for 2 år siden. Første gabg kom det brun utflod, akkurat en måned etter fikk jeg mensen. Dette er helt normal og ufarlig. Bare gi kroppen litt tid, det kommer til å se rødt ut om ikke lenge. Alt varierer fra kropp til kropp da. Lykketil :)