ForumKroppen min / Bmi 15,6
 • Bmi 15,6

  Startet av Hjelp1  2 år siden

  Er det noen som har blitt tvangsinnlagt med en bmi på 15,6 ? Har de på bup rett til å legge en inn selv om en har en bmi på 15,6 ??? Hvordan er det å være innlagt og hva gjør de der om man nekter å spise ?

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #1

  Hva betyr bmi

 • alra1234 9 måneder siden #2

  Men bmi på under 18 er undervektig og kan være veldig farlig hvis det blir lavere. Med en bmi på 15,6 (noe som er ekstremt lavt) kan du sannsynligvis oppleve å bli lagt inn slik at du kan få en høyere bmi. Hvis vekten din kan gå utover helsa di har bup/ legen/ foresatte lov til å legge deg inn (selvom du ikke vil) Jeg tror det ikke er så gøy å være innlagt. Man er der fordi man er syk, trenger hjelp og må prøve å bli frisk. I tillegg blir man «overvåket» av leger og ansatte omtrent hele døgnet. Hvis man nekter å spise (i værste fall) har legene lov til å tvinge i deg mat med intravenøst (næring gjennom slange og inn til blodet via en nål). Dette skjer bare hvis det er fare for liv.

 • Libertalia 15 dager siden #3

  Litt sent svar det her. Du har veldig lav bmi, og de kan nok bestemme det om du er under 18. Hvis du nekter å spise, vil du mest sannsynlig bli matet gjennom sonde. Håper det går bedre nå