ForumKroppen min / Bare svar meg, værsåsnill?
 • Bare svar meg, værsåsnill?

  Startet av Problembarn.eringen.barn  én måned siden

  Ok, jeg er altså 12 år og har litt problemer med meg selv for tiden, jeg er ikke helt fornøyd meg kroppen min bland annet..
  Jeg er ca 165 høy og veier 52 kg, er det for mye?
  beina mine er litt store, magen min er ikke six-back flat, den er ikke stoooor men den er ikke helt på sitt beste..
  Jeg regner ut hvor mye kalorier jeg spiser, og trener det vekk etterpå, har på en måte blitt litt mer fornøyd fordi for 2 uker siden veide jeg 55 kg :) men jeg vil ned til 50 før sommeren! :)

  Kommenter noe værsåsnill, er det normalt? overtenker jeg? vær ærlig og slipp deg løs..

 • støttejenta én måned siden #1

  Hei,
  Alle mennesker er skapt forskjellig, noen er lengre enn andre, andre er kortere. Det er bare veldig viktig å akseptere seg selv som den man er. Utifra det du skrev, så tipper jeg at du ser på sosiale medier og blir påvirket av influencere (bloggere), og for det vil jeg si sannheten: Bloggerne poster ut bilder, men alle bildene er photoshoppet(de får bildene av dem selv til å se tynne ut), og det verste med det er at det får oss selv til å tenke det verste og prøve å forandre hver eneste del av oss.
  Det er normalt å tenke sånn, men jeg syns at du trenger ikke å forandre på noe, for akkurat du er perfekt.
  Hva hvis alle mennesker var like og hadde perfekt kropp? da hadde det vært så kjedelig. Syns ikke du det? Ha den tankegangen som jeg beskriver her, så kommer du til å akseptere kroppen din som den er etter hvert.
  Hvis det gjør det bare verre, så anbefaler jeg å gå til helsesykepleier og få sortert tankene dine.

  Du er god nok som du er. Lykke til!

 • normalchick 29 dager siden #2

  heii dette er et ærlig svar :) du er helt normalvektig, du overtenker bare.......tror mer at jeg er feit, veier 44 er 151 cm høy og 12 år

 • Azalea 27 dager siden #3

  Det er leit å høre at du har problemer med deg selv og tanker rundt kroppen din. Jeg vil bare minne deg på at du er mer enn god nok akkurat som du er. Jeg blir bekymret for deg fordi du er normalvektig og det at du ønsker å gå ned i så mange kilo i løpet av så kort tid er farlig. Kroppen din vokser fortsatt og trenger en del mat for at den skal fungere normalt. Det at du stopper å spise kan føre til at kroppen din blir ødelagt på mange måter. Jeg anbefaler deg å snakke med en voksen du stoler på. Det kan være helsesykepleier på skolen din. Det er viktig at du ikke holder disse tankene for deg selv.

  Du er mer enn god nok og nydelig som du er.

 • Anonymia 23 dager siden #4

  Hei du vakre, du er Helt god nok som du er! Dette er ikke noe du skal stresse over, du er perfekt! Å gå under 50 kilo når man er 165 regnes som undervektig og er like ille som overvekt, så slap av litt med kaloritreningen ;) du er vakker som du er!

 • BareEnJente 4 dager siden #5

  Jeg er helt enig med de andre som har gitt deg svar. Det er sunt å trene og spise sunt, men det er ikke sunt å være opphengt i kalorier og at du må forbrenne dem vekk etter å ha spist.
  Jeg tenker at: høyden din - 1 m = omtrent normal vekt. Så hvis man tar 165 cm - 100 cm = 65. Da skal du veie rett under 65 kg, men hvis du veier 52 kg er du heeelt innenfor.