ForumKroppen min / Bare les denne.
 • Bare les denne.

  Startet av Girlpower04  2 år siden

  Jeg er en 13 år gammel jente som er 172cm, og veier 64kg. Jeg trener håndball 2-4 ganger i uka (hvis man teller kamper i helgene) og føler jeg har litt ekstra fett på kroppen enn andre. Når jeg ser de andre jentene i gymmen, har de nesten ikke noe ekstra fett, det er bare muskler og former. Mens jeg er høy uten former, stor mage, fettete lår og bare masse eksta fett over alt. Sånn som i dag, har jeg ligget i senga mi og grått helt siden jeg kom hjem fra skolen. Jeg trenger å vite om dere gutter bare bryr dere om kroppen til jentene eller ikke.

  Takk!

 • trorhunerpsykiater 2 år siden #1

  Når man er 13 år så har noen i klassen kommet i puberteten og andre ikke. Det betyr at man vil se forskjeller mellom seg og andre. I puberteten så vokser kroppen, da vil man f eks få større mage, hofter og pupper. Det er vanlig å føle seg ukomfortabel i denne nye kroppen, men det går seg til. Du er normalvektig, så du trenger ikke tenke på at du veier for mye. Hvis disse tankene plager deg så anbefaler jeg deg å ta det opp med en voksen du stoler på. Det kan være helsesøster, lærer eller en i familien.

 • Halosaus 2 år siden #2

  Vet ikke helt hvordan det er der du bor, men i hverfall der hvor jeg bor er store fine lår inn <3 Aner ikke om det hjelper men hvis du har lyst til å fjerne fett så kan du starte med «cardio»

  Jeg som selv er gutt bryr meg selvfølgelig om hvordan jenta ser ut, men jeg syntes fortsatt at det viktigste er personligheten.

 • Pugicorn ett år siden #3

  Du er perfekt akkurat som du er. Hvis du trener såpass mye så kan det være at mye av den vekten er muskler. Selv om de ikke er muskler så er du fortsatt normal vektig

 • Swimgirl07 11 måneder siden #4

  OMG! kroppen din er jo sååååååå perfekt!🥰🥰🥰 Er såååååå misunnelig!!

 • Libertalia 4 måneder siden #5

  Du har en helt normal vekt🌞 spis deg mett og tren slik du gjør, så har kroppen det tipp topp!