ForumKroppen min / KÅT 24\7 - gutter og jenter
 • KÅT 24\7 - gutter og jenter

  Startet av ohlord  9 år siden

  Hei, er en jente på 17 år - 1.71 cm og sånn ca 50 kilo. Vil si jeg er en helt normal jente, jeg er ganske fornøyd med kroppen min, synes jeg har vært heldig når det gjelder utseende. Jeg får høre ganske mye hvor bra kropp jeg har, og det skyldes kanskje det at jeg er en ballerina. Men til problemet.. Jeg har kommet ut av et forhold for noen måneder siden, vi var sammen i 2 år. VI hadde sex hver eneste dag, og kanskje flere ganger i løpet av dagen og mitt problem er at nå som jeg er singel har jeg store problemer med at jeg er kåt., Jeg klarer ikke holde meg, jeg er på nippen til å klikke! Ikke si meg jeg må onanere for tro meg, det gjør jeg!! Når jeg forteller dette til vennene mine sier de bare hvor heldig jeg er som er så kåt, og hvor heldig guttene er om de blir meg, siden jeg er så avhengig av sex, det er det beste jeg vet!! Men det er ikke stor hjelp i det de sier, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre eller hvorfor jeg er så kåt ? Er det noe galt med meg ? Er det ikke meningen dere gutter har mårrabrød og er kåt hele tiden ? Da vil jeg påstå jeg er verre :) Vil vel til og med påstå jeg har en egen form for mårrabrød også. Jeg tror dette kan bli veldig ille til slutt, jeg liker å drikke og ha det artig med venner, bare synd jeg blir ekstra kåt i fylla.. Kommer til å ende med at jeg voldtar noen, og det er ikke på sitt beste for å si det sånn! Ellers spiser jeg sunt og er aktiv, har en flott familie og gode venner, bare synd jeg ikke kan gå en dag uten å må ha dårlige unnskyldninger så jeg kan snike meg unna og få en orgasme eller to for å fungere. Er jeg heldig om jeg får sånn * sprutorgasme * som en 17 åring ? Eller er det helt normalt ? Jeg har venner som klager på at kjæresten demmes maser så mye om sex, og det synes jeg er rart.. Jeg tror det er noe helt forferdelig galt med meg, kanskje jeg har en indre gutt elns.. Håper på svar fra både gutter og jenter : )

 • LonelyGuys 9 år siden #1

  Vel.. jeg er en gutt på 15år jeg er jo ganske kåt hele tia sånn som deg. Bortsett fra at jeg ikke har hatt en kjæreste ennå har ikke hat sex enda heller ;) Jeg vil ikke si at det er noe galt med deg. Jeg er helt samme.. Det med at vi Gutter våkner opp med "" mårrabrød "" kan være jævlig irriterende noen ganger :/, men jeg er jo ganske kåt fra før av da ;P Jeg syns vertfall ikke det er noe galt med deg ;)

  Lonely Guy 3

 • møø 9 år siden #2

  Unnskyld at jeg ikke har noen svar. Jeg er en jente på 13 og det er egentli det samme for meg. Jeg har ikke hatt sex da men jeg er som deg på en måte sånn mye kåt. Men nå ble jeg redd fordi jeg trodde det er bare en periode eller noe. Var det det samme da du var yngre? :-s Hva er sprutorgasme?

 • ohlord 9 år siden #3

  Det var ikke det samme da jeg var yngre nei, det er nok siden jeg er vandt med å ha sex, og har hatt sex hver dag i 2 år. Så nei, er ikke noe jeg hadde da jeg var yngre, men siden du er så ung kan det være en periode i puberteten : ) * sprutorgasme * Er det som heter ( nå aner ikke jeg hvordan det skrives da ) squirting, Som er en type orgasme kvinnene får. Det ser nesten ut som man tisser, men kommer ikke ut av klitoris, og det har en sterkere og mye " bedre " følelse enn klitorisorgasmen, det er veldig få kvinner som får til e sånn orgasme, derfor ikke så mange vet om den.

 • møø 9 år siden #4

  Gjør man noe spesielt å få det? Ok da er det en periode sikkert.

 • Soony 9 år siden #5

  Sånn som du skrev ¨så hadde jo dere sex hver dag i 2 år. Og da er kroppen din vant med kåthet. Og kroppen din har liksom ikke avvent seg det at du ikke har sex hver dag lenger. Så det er ingenting gale med deg. Men du må rett og slett gi kroppen din litt tid. Så går det over! :)

  (Er veldi dorlig på å forklare, men håper du forstod noe av dette )
  Lykke til videre :- ))

 • emogutten 9 år siden #6

  eg he ikje så mye e sku sagt siden eg e gutt og he ikje hatt sex enda;) men eg e kåt 24/7 eg blir kåt av nesten alle, hver dag på skolen fks. eg fer stå pikk heile tia e ser på ei jente i klassen, å d e jo jævli flaut siden den stikker liksom ud i buksa slik du ser d, så e må jo prøve d e kan for og sjule den...

 • Mikael 16 dager siden #7

  Hei, jeg er en gutt på 17 år, og er kåt hele tiden. Har ikke hatt kjæreste. Men det som er grei er at jeg klarer ikke meg. Når jeg ser på en fin jente da klarer jeg ikke å ha controll på meg, jeg må nesten runke. Har noen noe løsning for meg eller?