ForumKroppen min / Har lyst på sex å er 9år
 • Har lyst på sex å er 9år

  Startet av annie coyo  5 år siden

  Kan dere hjelpe
  gii meg råd!!!!!

 • agurk2699 5 år siden #1

  Du er 9 år og kroppen din er overhode ikke klar for sex enda, dessverre. Den er ikke seksuelt moden enda. Og om du ikke visste det så er det en ""aldersgrense"" for sex. Den er der for om du skulle bli gravid så måttet du ha taklet situasjonen. Ett barn kan ikke oppdra ett barn selv? Men du kan utforske kroppen din så mye du vil, men prøv og vent med sex så lenge du kan. Fordi du er enda ett barn og skal leke og ha det gøy, ikke tenke på å ha sex enda.
  -Håper du tenker over dette før du går lenger!

 • deg elsker 5 år siden #2

  Hey . håper du ikke har hatt sex ennå , for sex skal være noe spesielt . og skal være en god minne . første råd er og vente til du blir 16 år og er forelsket i de personen . har hørt fra typen min at og ha sex første gang med noen du ikker liker helt er ikke noe spesielt . da er jeg enig med agurk . utforsk kroppen din . og når kroppen blir klar så kan du heller kose med deg selv . ( men vent med og ha sex med jenter . hvis en jente skal ha sex for første gansk så skal det være med en spesiell . for henne så skal det være en viktig første gang !!!

 • Den sjenertes hemmelighet 4 år siden #3

  De aller fleste er ikke modene nok før de er i 15,16,17års alderen. Og om du vil ha sex bør du også tenke på om du er gammel nok til å ta vare på et barn. (Sjansen for at situasjonen skjer og man blir gravid/gjør noen gravid er liten, men den er der selv med bruk av prevansjonsmidler.) Det er også en grunn til at den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år.

 • MittProblem 5 måneder siden #4

  Helt vanlig å ha lyst på sex når man er ung i dag. Kroppen din takler ikke dette enda og er ikke klar! Du må nok dessverre vente en del år til. Aldersgrensen er 16+, jeg anbefaler at de første samleie skjer med noen du er glad i. Ikke ligg for å ligge, du kommer til å angre. I mens kan du utforske kroppen, mange gjør det.

 • jente_2005 4 måneder siden #5

  Kjære deg, du er altfor ung! Du får vel bare ronke/anonere en god stund for kroppen din er ikke moden nok til å ha sex.

 • ADI 6 dager siden #6

  Du bør vente noen år til før du har sex. Aldersgrensen i Norge er 16+ og da sunyns jeg du børr runke/anonere så lenge!! Håper du fikk svar!!