ForumKroppen min / HJELP MEG! SLAKING
 • HJELP MEG! SLAKING

  Startet av jenta  9 år siden

  Hei hei :)

  Har alltid vært missfornøyd av kroppen min å startet fjor høst å kutte ut lit mat. Jeg ble "bedre" men startet igjen i Januar i år. Fordi jeg ble påvirket av vennene mine som tar slanketabbeleter å er syyle tynn.Synes selv jeg ikke har noe problem da å har et så stort mål å gå ned mest mulig. Er ei jente på 14 år som er rund 161cm veier 56 om morgen og rundt 57 på kvelden.

  Det å trene å spise sunt har jeg hørt før, å det nytter ikke nå for jeg spiser når jeg må eller bare for å ha noe å gå på for vet konsekvenser å alt med dette.
  Så lurte på om dere hadde noe tips til å gå ned uten å må spise så mye ?
  Jeg har ikke gått noe ned i vekt med å ikke spis men ei vennine av meg synes jeg er blitt tynnere i ansiktet og magen men merker ingen ting å mamma å de har heller ikke sagt noe å de merker det meste.

  Tusen takk på forholden :D

 • Rawr 9 år siden #1

  Du burde snakke med helsesøstra! Vi kan ikke hjelpe deg så mye. Du må bare spise sunt og regelmessig, og trene litt.

  Lykke til!

 • Soulja Boy 9 år siden #2

  Spise sunt og trene jevnlig. Ikke ta piller, slutte å spise eller kaste opp. Det er ikke bra for kroppen.
  Jogging er bra trening, litt styrke trening som sit-ups, push-ups, planken og flere enkle øvelser er også bra.
  Vekten din er ikke dårlig, vekten din er innen for normalen. Og du må ikke tenke for mye på hva vekten sier, vekten kan lyve med hvordan du ser ut. F.eks viss man har tung beinbygging eller er ganske kraftig bygd.
  Du er ikke tykk!

 • Zorek 9 år siden #3

  Det å trene og spise sunt er nesten det eneste som funker. Og da må du trene riktig. tren mange reperisjoner på de stedene du vil bli slankere. og varier øvelsene. for eksempel situps vanlig, skrå, med beina oppe i lufta osv.
  Det finnes ingen snarveier..

 • Monopol 9 år siden #4

  Ikke slank deg med piller og alt sånt som det er reklame for osv.

  Få litt mosjon hver dag, 1 time fysisk aktivitet hver dag er fint. Tren litt i tillegg, som joggeturer og styrke. Og for all del, ikke tenk så mye på vekta.

  Selv har jeg trent lite før, og veier ca. 66 kg og har veid det i ca. 8 måneder. Gjennom jula også. De siste 3 månedene har jeg trent kickboksing (veldig hard og god trening) to ganger i uken, og har ikke gått ned et gram..., selv om jeg syns jeg ser tynnere ut enn før. Så vekta kan lyve.

 • latterkrampe 9 år siden #5

  vekta kan stå stille selv om du blir dynnere, ivertfall vist du trener. da forsvinner fettet og du får muskler.
  en kombinasjon mellom sund mat og trening tror jeg er løsningen, men har ikke noe bra svar selv.
  jeg prøver å gå ned i vekt selg og jeg synes det er tungt..
  jeg ville ikkje tatt noe pillet ;)
  men stå på:)

 • Vivi123 20 dager siden #6

  Du må ikke tenke på slanking. Søstra mi var 12 å fikk spiseforstyrrelser på grunn av dette. Jeg personlig er ikke så veldig tynn eller fet. Alt er normalt! Ikke bry dei om hva venner å sånt sier. Det er ingen fasit! Du er du å det er bra! Så stopp det tulle du driver med nå! Fra ei jente som bryr sei!