ForumAvhengig? / Plis hjelp!! veit ikke hva jeg skal gjøre!!
 • Plis hjelp!! veit ikke hva jeg skal gjøre!!

  Startet av usynelige_vraket  5 år siden

  Hei
  Jeg har en venninne som drikker seg full hver helg. hun drar på fester non stop. hun drikker seg totalt drita og kysser med så å si hvem som helst. Jeg har prøvd å snakke med henne og prøver mitt beste med å hjelpe henne. men nå går vi vg1 og jeg går på en internat skole og er ikke hjem hver helg. hver gang jeg kommer hjem hører jeg enda en historie om at su var drita og lå med en fyr hun ikke veit hvem er. jeg vil så inderlig hjelpe henne men jeg veit ikke hvordan. jeg er bekymret for henne hele tiden. jeg er så redd om at en dag får jeg beskjed om at hun har vært på fest og drukket seg til døde eller ligger frøst ijæl.

  PLIS gi meg råd om hvordan jeg kan hjelpe henne. hun er en fantastisk person hun fortjener så mye bedre enn hvordan livet hennes er nå. være så snill å hjelpe meg med å hjelpe henne.

 • LilleM 5 år siden #1

  Du kunne jo prøve å si det til foreldrene hennes, kanskje de kunne hjelpe

 • Jente:) 4 år siden #2

  du burde helt klart si fra til noen voksne, eller noen du vet kan hjelpe

 • DenStilleJentaBakerstIKlasserommet 4 år siden #3

  Jeg vet ikke om hun sliter med psykiske problemer eller noe, men hun er heldig som har en så god venninne som deg. Det er så bra at du bryr deg om henne. Jeg har aldri vært i samme situasjon som deg, og derfor kan jeg ikke gi deg verdens beste tips dessverre. Men du burde si det til en person som kan hjelpe til. Uff, jeg vet ikke så mye mer enn det, beklager. Du burde også snakke med henne om problemene hennes, og støtt henne. Det kommer til å gå bra når hun har en venn som deg.

 • helpme 2 år siden #4

  Du kan eventuelt legge inn en anonym bekymringsmelding, men hvis du er den eneste hun forteller det til så forstår hun kanskje at det er deg..

 • Forumgutt15 ett år siden #5

  Si til ho at ho er nødt til å snakke med noen ikke alle foreldre blir sure de vil bare ho skal slutte. Såklarr mange foreldre blir sjokkert og blir kanskje sure men mange kommer tilbake og beklager og tar ddt på en bedre måte.
  Men ikke si det uten og si det til ho.
  Ta heller og vær ærlig med ho og evt. Vis denne plsten på forumet så ho skjønner hvor mye du bryr deg om ho. Så kanskje ho tar til vett og forstår ho trenger hjelp. Fortell at du skal si det til foreldrene hennesog du vil bare hennes beste
  Vet man må gulpe mange gangee før man klarer å si spesifike ting som.feks. og såkalt "snitche" på veninna si. Men lov meg det kan blir værre