ForumAvhengig? / Pappa døde og livet mitt føles som en drøm (ikke en fin en)
 • Pappa døde og livet mitt føles som en drøm (ikke en fin en)

  Startet av millivanilli  3 år siden

  Hei! Faren min døde nylig og alt som skjer i livet mitt er helt dritt og det virker som at jeg er i en drøm. Jeg husker nesten ingenting av hva folk sier til meg og jeg har vanskeligheter med å uttrykke meg som jeg aldri har hatt før. Alt føles uekte og vennene mine glemmer at jeg har følelser noen ganger. Liksom som at de glemmer at pappa er død.
  Bestevenninnen min har nylig sagt til den hun liker at hun liker han og det føles som at det er det eneste hun bryr seg om. Vi har vært venner i 4år og de bare føles helt rart. Jeg var den som fikk henne til å like denne gutten. Jeg og henne har historie med å like samme gutt og jeg sa at jeg synes at han hun holder på med nå var søt først. Jeg vet ikke om det bare er jeg som er dum eller dramatisk, men jeg skjønner ikke hvorfor alt fint er nødt til å skje med henne og ikke meg. Jeg har også lyst på kj. Jeg har og lyst til å ha noen som liker meg for den jeg er men ingen kommer noen gang til å gjøre det siden jeg er bare hun jenta som har en død far.

  Jeg har hatt stor problemer med utseendet mitt og en stund så selvskadet jeg, men det hjalp meg på ingen måte så jeg hadde ingen problem med å slutte. Det føles som at jeg må trøste alle andre og ingen vil trøste meg. Jeg trenger også noen å ha. Og hver gang mamma gråter så bare står jeg der, følelsesløs og kald. Det er ikke at jeg ikke savner han. Han var en helt fantastisk pappa og forbilde, men han drakk også litt for mye. Selv om han drakk for mye var han aldri voldelig, men jeg har bare så mange dårlige minner fra han når han var full.
  Hva skal jeg gjøre med venninnen min? Og hva skal jeg gjøre for å ikke bli en annen person?

 • Anonymjente2005 3 år siden #1

  Å dette var kjempeleit å høre! Først av alt, jeg kondolerer. Jeg anbefaler deg å snakke med venninnen din om hvordan du har det. En ekte venninne hjelper deg, forstår deg og trøster deg! Om det å være en annen person kan du snakke om med helsesøster, hun hjelper deg! Håper at dette løser seg 😘
  Hilsen Octobergirl ❤️