ForumAvhengig? / Jeg bare vet ikke...
 • Jeg bare vet ikke...

  Startet av Rosengåva  6 år siden

  Jeg fikk en del avhengighetsskapende midler (benzodiazepiner) der jeg har vært innlagt en god stund, og hva skjer da når en plutselig ikke har tilgang til det lenger? Riktig, en merker at en mangler noe.
  Så jeg brukte alkohol for å dempe abstinensen, uavhengig av om det nå "bare" var er psykisk eller også fysisk avhengighet. Han jeg bodde hos brydde seg ikke om at jeg drakk sprit hver kveld til jeg sovnet. Det hjalp. Men så kom jeg tilbake til Norge, og her er det, ihvertfall når du har sosial angst, ikke akkurat lett å få tak i alkohol når du er mindreårig. Det lille som er "hjemme" kan jeg vel snart ikke lenger forsyne meg av uten at det legges merke til. Men jeg føler at jeg trenger det, for å "roe nervene".
  Det gjør meg redd. jeg har ikke lyst til å ende opp som rusmisbruker. Men når et par timer fred bare kan oppnås med kjemi...hva i all verden skal jeg gjøre.
  Og nei, det er ikke bare å slutte, med mindre jeg vil at selvskadingen (forsåvidt også en avhengighet) skal ta overhånd igjen. Det er mine indre demoner for sterke til.

 • Elvi 6 år siden #1

  Kanskje du kan snakke med en lege. Eller helsesøster. Eller noen andre voksne du stoler på og ikke er redde for. Hvis du er mindreårig anbefaler jeg deg sterkt til å slutte. Tenk på ha som kan skje med deg og hva du kan miste.

  Stå på og ikke mist motet❤️