ForumAvhengig? / Er jeg på vei mot/ er jeg alkoholiker?
 • Er jeg på vei mot/ er jeg alkoholiker?

  Startet av Jobero  3 år siden

  Jeg hater å være full alikevell finner jeg undkyldningwr for å drikke alkohol hver dag, jeg møter ikke mennesker, jeg drikker alene hver dag, begynner med å drikke tidligere og tidligere på dagen for hver dag som går, bør jeg søke hjelp? Dette begynte etter at jeg ble singel et par mnd siden, jeg har også opplevd at min mor dødre et par år siden men hadde aldri noe reaksjon. Jeg er villig til å søke hjelp om det er nødvending, men jeg kan ikke se meg selv i noe annet perspektiv enn føre person. Jeg har tidligere prøvd å gå noen dager uten å drikke, pg jeg har ikke hatt abstinenser men jeg vet ikke om det er et tegn på at jeg ikke er avhenging.

 • HjelpMegPlease 3 år siden #1

  Jeg har dessverre ikke nok tid til å svare i detaljer akkurat nå, muligens i morgen, men jeg anbefaler deg å søke hjelp. Ikke bare om alkoholen, men også om det andre du forteller oss.

  Ønsker deg lykke til videre.

 • Milledille 3 år siden #2

  Hvis du nettopp har slått opp med kjæresten din anbefaler jeg deg og tenke på om vridde her noe med alkohol og gjøre, det er 200% vanlig å bli litt deprimert etter et brudd. Men prøv IG kom over henne hvis det har noe med alkoholen og gjøre, du kan jo prøve og drikke et glass mindre for vær dag kanskje du klarer det til slutt?? Du kan også prøve og bytte litt av det ut med alkoholfri øl/vin. Vet det ikke er det samme men du kan jo prøve. Hvis du føler at ingen av disse tingene hjelper vil jeg anbefale deg å søke hjelp, du kan kanskje bestille deg en time hos en psykolog? Hvis du føler at moren din har med denne saken og gjøre snakk med faren din og prøv og snakk om de gode minnene dere hadde med henne. Snakk også OL de dårlige det er viktig at alle følelsene slipper ut da vil du føle deg sååå mye bedre etterpå. Heier på deg ❤️-lig hilsen milledille🌸🌸