ForumAvhengig? / Alkohol
 • Alkohol

  Startet av Uffneii  10 måneder siden

  Er en jente på 16 år. Har ikke drukket så mye i løpet av livet mitt, men i det siste så har jeg ikke klart å tenkte på noe annet. Mamma og pappa drikker ikke, så jeg får ikke tak i noe fra dem. Trodde vi hadde litt i huset, så når jeg ble desperat så lette jeg, men det var visst kasta. Kjenner at jeg ikke kan tenke på noe annet enn det lenger. Det har blitt et problem. Tar oppmerksomheten min vekk fra andre ting, og jeg blir stressa når jeg ikke får tak i det. Har en eldre bror, men vet han ikke hadde kjøpt til meg. Kan ikke si dette til mamma og pappa. Prøver alltid å få noen til å tilby meg slik at jeg kan få. Hva skal jeg gjøre?

 • Eksistens 10 måneder siden #1

  Kan jeg få spørre hvorfor du har begynt å drikke? Jeg tror det vil hjelpe meg å skrive et bedre svar.
  Du burde uansett snakke om det med noen du stoler på. Håper det ordner seg for deg.

 • Uffneii 10 måneder siden #2

  Vel, jeg har jo alltid slitt med den mentale helsa, men så ble den bedre en periode, men den begynner å bli dårligere nå. Selvmordstankene kommer jo og det hjelper jo ikke. Og er stressa på grunn av det blir vgs til høsten, og er redd jeg ikke får noen venner der… men det å være stressa får sånt har ikke gjort at jeg har drukket før

 • Eksistens 9 måneder siden #3

  Jeg er let for at du går gjennom alt dette så tidlig i livet. Jeg tror kanskje at du kunne funnet noe annet som kunne holdt deg opptatt når du føler suget etter å drikke. For mange funker det å spille kortspill eller andre spill, i tillegg til å tegne eller skrive ned tankene sine. Det trenger ikke å være noe verdt å vise fram, men bare noe som du kan bruke for å holde kontakt med deg selv og kontrollere hva som foregår inni deg. Du trenger ikke gjør noe av det jeg har nevnt, men å finne noe som du føler at er gøy å gjøre som kan distrakere deg litt fra drikkingen kan hjelpe deg, selv om du helt sikkert har hørt dette før.
  Jeg tror at grunnen til at du har begynt å drikke på grunn av dette er at du vet mer om effektene det har nå, i tillegg til at det er vanligere å drikke nå enn da du var yngre. Dessuten tror jeg at vekten du må bære har blitt litt tyngre og mer slitsom for deg. Det er derfor jeg tror å kommunisere med noen eller noe hadde vært bra for deg. Det trenger ikke å være noen andre engang, som jeg sa.
  Personlig har jeg ikke gått gjennom avhengighet på den måten, så jeg kan ikke gi veldig mye bedre råd, men jeg vil prøve mitt beste. Håper du har det bra.