ForumFull av følelser / Vær så snill og les her!
 • Vær så snill og les her!

  Startet av Hihihih  4 måneder siden

  Jeg er her fortsatt

  Hei! Jeg heter Emma Aurora, men de aller fleste kaller meg bare for Emma. Du har kanskje hørt om meg fra før eller kanskje ikke. Det spiller egentlig ikke så stor rolle. Det som skjedde med meg, er ikke verdig å bli berømt for.
  Det er nok mange som husker meg, men ikke på den måten jeg håpet på at de skulle gjøre.
  Jeg er kanskje ikke i den verdenen her og dere kan ikke se meg.
  Dere møter meg ikke i gangene på skolen eller på gatene på vei til butikken, men det betyr ikke at jeg ikke har en historie i denne verdenen.
  Minnene fra meg er her sammen med dere fortsatt.
  Minnene er en historie, en historie jeg skal fortelle dere.
  Kanskje dere da husker meg som det mennesket jeg var og ikke husker meg som sykdommen som tok over livet mitt, og som gjorde at jeg lenger ikke er her.
  Sykdommen endret meg og tok over meg, men det betyr ikke at det var den jeg var. Historien jeg vil fortelle til dere, begynner dagen da livet mitt skulle vise seg å forandre seg for alltid.

  Det var bare en liten tekst som skal stå over den vanlige teksten i boka jeg skriver og bak boka, slik at leseren skjønner mer. Grunnen til at det skal stå der er på grunn av at leseren skal skjønne at det skal forestille et brev med en lang historie om livet hennes da hun fikk en forferdelig beskjed om at hun hadde fått kreft. Hun ville at familien og vennene hennes skal huske henne som den hun faktisk var så derfor skriver hun et brev så de skal skjønne bedre. Så klart er det en vanlig roman, men i boka skal det liksom være meningen at hele boka er til vennene og familien hennes, hvis det gir noe mening. Hun hadde skrevet brevet før hun døde.

  Boka handler om en jente som skal begynne på videregående, men får vite at hun har kreft. Hun må droppe alle planene hun hadde lagt, men hun skjønte til slutt at historien om lovet hennes ikke kom til å ende bra. Hun ble forelsket og bestemte seg for å leve livet istedenfor å vente på døden...

  Jeg lurer på om dere hadde skjønt boken hvis dere hadde sett den i butikken? Jeg er 12 år og føler at jeg er veldig god til å skrive bøker og sånt. Det er meningen at den skal være rørende og kan være litt dramatisk og skremmende, men jeg tror den blir bra. Den skal også handle en del om kjærlighet og den kommer nok til å være på rundt 150 sider.

 • J12haha 4 måneder siden #1

  Jeg syntes dette var sykt bra! Stå på ass!