ForumFull av følelser / vonde tanker om meg selv
 • vonde tanker om meg selv

  Startet av Rolextk07  ett år siden

  Hei jeg er usikker på om jeg er deprimert eller om det bare er noe annet. Jeg føler at jeg aldri eller ganske ofte ikke er glad, og også føler jeg at mange av vennene mine begynner å bli lei av meg. Jeg er har nesten bare dårlige tanker om meg selv. Jeg hater kroppen min og jeg synes at jeg er for feit, jeg synes også at jeg er dum og jeg blir også veldig fort påvirka av spøker. Som for eksempel når noen sier se på han der, han var feit så sier de «det ligner på deg» bare for kødd så tror jeg på det. Så jeg tenker bare vondt om meg selv men bra om andre. Jeg prøver alltid å være støddende for andre folk. Og blir skjeldent støtta selv, en periode hadde jeg selvmordstanker og gjorde selvskading. Jeg føler at jeg vill gjøre selvskading men vill ikke såre venner og familie. Det er noen perioder jeg virkelig ikke vill leve og noen jeg kanskje ikke har noe problem med å leve. Men problemet er at det skjer veldig ofte. Er jeg deprimert? Burde jeg snakke med noen?

 • Jente16. ett år siden #1

  Hei! Kjære deg❤️Det du beskriver høres ganske vanlig ut, du er ikke alene om å ha negative tanker om seg selv, det kan fort skje at man blir usikker på sitt utseende og det er lov, men man må ikke legge for mye press på det, ellers blir man syk.
  Du spør om du er deprimert i forhold til det du har skrevet, det virker som om du trenger litt støtte og noen å prate med om det som er vanskelig.
  Jeg anbefaler deg å snakke med helsesøster eller noen i familien din som du stoler på.
  Jeg er sikker på at du er fin som du er<3
  Husk at ikke alle venner er ekte, husk å heng med riktige folk som gjør deg glad og ikke mer dårlig.

 • Iskake 5 måneder siden #2

  Hei jeg har det vanskelig jeg og. Men vil ikke ta selmord og jeg tror på alt som blir sagt.