ForumFull av følelser / vil komme meg bort
 • vil komme meg bort

  Startet av aspie  6 måneder siden

  Jeg vil bare flytta herfra. Jeg vil flytte fra Norge. «vennlig og fritt land» «du er hjertelig velkommen». Hver dag leser jeg kommentarer på sosiale medier fra ‘modne’ ungdommer som kaller andre stygge, feite, tynne, homser, jævla retarda og mye annet. Ser det i hvert norske kommentarfelt. Jeg gidder ikke mer. De i klassa mi kaller meg snitch hele tida når jeg sier ifra om at baksnakking pågår, men jeg gjør bare det rette. Jeg har hatt folk i klassa som har ropt navnet mitt og sagt snitch til meg. Når jeg sier til noen jeg trodde jeg kunne stole på på privat at det var jeg som sa ifra om noe, screenshotter de og sender det videre.

  Jeg har noen venner som er i Canada, og de er så snille mot meg at jeg bare kan grine av glede. Selv bestevennene mine kommenterer på at de bare vil slå meg i trynet noen ganger på grunn av at jeg tar synd på alle i alle situasjoner, men jeg kan ikke noe for at jeg tenker mye på mange om ganger. Jeg kan ikke noe for at jeg tenker fra flere perspektiver enn bare mitt, eller ar jeg kun tenker fra en historie.

  Jeg og pappa har snakka mye om at jeg vil flytte og at jeg ikke føler at jeg passer inn her, men vi har 2 dyr, familie, jobb og mye annet her, og mamma er syk i tillegg.

  Jeg bare orker ikke mere.

 • NorskPotet 6 måneder siden #1

  Hei, det er leit å gjøre hva som skjer på skolen... Hvordan vet de på skolen at du har tipset læreren eller helsesykepleieren om det som skjer? Altså det som du ''Snitcher'' på som de andre sier? Du kan jo enkelt bare be om å bytte skole eller flytte til en annen by i Norge. Selv om du opplevde mye dritt på den skolen så er det lite sannsynlig for at du kommer til å oppleve mye av det på den neste, eller nesten ikke oppleve det.

 • aspie 6 måneder siden #2

  de på skolen vet det fordi alt blir skrevet på en gruppechatte på snap, og de ser at jeg screenshotter.