ForumFull av følelser / Vet det er lang mld men pls jeg trenger råd.. er ikke selvopptatt men pls hjelp
 • Vet det er lang mld men pls jeg trenger råd.. er ikke selvopptatt men pls hjelp

  Startet av Selv123  4 måneder siden
  Føler at mamma og pappa liker lillebroren min bedre en meg.. de er alltid sånn «navnet mitt» la broren din være i fred. Når jeg også vil spill og har godt bort til han så roper han på mamma og mamma sier LA HAN VÆRE I FRED DA! KA E DET DU IKKE FORSTÅR. De sier la han være i fred, og de sier at han sitter så godt og er fred full. (han har PlayStation). Og jeg og vil spille, men får ikke lov.. noen ganger får jeg og noen ganger så sier foreldrene men bare la han bære i fred er det så vanskelig og forstå! ok no høres æ sikkert ut som en dritt unge. Jeg synes det er normalt og gi julegaver til barna sine i nesten samme pris klasse hvis dere skjønner. Jeg er veldig glad dor det jeg fikk sier ikke det!

  Jeg og mamma og 2 til var på butikken, også så jeg en kjempe fin sminkepult med speil og alt😊. Jeg sa ar jeg ønsket meg det. of jeg fikk faktisk det til jul i år (2020) . Det sminkebordet var kjøpt BRUKT! Det vister også i skuffene det var tegnet inni.. Mens lillebroren min fikk splitter ny tv-skjerm til og spill. Da ble jeg glad først fordi jeg fikk sminkebordet og sånt. Men har begynt og tenk på er ikke dette forskjellsbehandling? Et tegn på at de liker lillebroren min bedre? :( jeg er lyden eldste og føler noen ganger at jeg blir glemt.. jeg har ALLTID mast og sagt at jeg ønsker meg veldig veldig en hund.. men jeg får ikke en fordi mamma vet tydeligvis hvem som får jobben og hun sier at jeg kommer til og si «Jeg lufta han i går» «Broren min kam gjøre det» fordi vi passer på en hund av og til! Han e kjempe søt. Men keg tenker no at det r annerledes med egen hund.. og pluss jeg har egt ikke noe venner til videregående fordi de vennene jeg har np skal på ski, fotball og de andre er på en plass jeg ikke er. Jeg har noe som kalles NF1, klumpfot, pleksusskade i den ene armen, og vanskeligheter ved og lære og forstå enkelte ting. Jeg hadde likt og «dø» får en dag.. for og se hvordan de ville reagere.. jeg har en støttekontakt da som har ALLE de dyrene jeg elsker.. hest, geiter, hun og katt.!. De er kjempe søte. I enkelte tilfeller skulle jeg ønske jeg bodde med hun i stedet for foreldrene mine.. jeg har det jo egt kjempefint hjemme her, men ikke no sånn egt.. jeg har egt litt lyst til og dø no.. fordi føler mamma og pappa snakker meg ned når jeg maser om og få spill.. vet at dette ikke er ille nokk til og legge ut, men må få ut tankene mine, frustrasjonen min..

  Hilsen jente 15.. som vil egt bare bli ferdig akkurat no.. unnskyld..

 • Tutti22 4 måneder siden #1

  Hei... (jeg er en jente på 14 år)
  det virker som forskjellsbehandling...og det er IKKE greit!!!! Foreldrene dine burde skamme seg... alle foreldre skal ta vare på barna sine, og ikke trykke dem ned!!! Noen burde snakke med foreldrene dine, så de forstår at det IKKE er greit å være sånn mot deg!!!!!!!! Det er fint at du har en støttekontakt da... du kunne kanskje vært mer med henne? Vet hun hvordan du har det med foreldrene dine...osv? Kanskje hun kan hjelpe? Det du sier på slutter her med at du vil dø er veldig trist!!! Jeg vil egt også dø...men ingen av oss fortjener det!!!! Helt på slutten sier du at det ikke er ille nok til å legges ut? Det mener jeg er helt feil!!! Ingen ting er dumme å si her, har jeg funnet ut... og det du opplever er veldig ille!!! Alle fortjener å ha det bra, og ha foreldre som bryr seg!!!

  Lykke til!!! Håper virkelig at du får det mye bedre!!!

 • Mental health strong 4 måneder siden #2

  Hei, dette er ikke greit. Jg syns du skal ta konkakt med helsesøster på skolen eller fins det noe familie team der du bor? Eller barnevernet og ikke tro barnevernet vil Sende det bort en gang de vil prøve få ordne at det blir bedre i hjemmet med samtaler osv. Noen ganger finner de ut at det er best å ikke la barnet bo hjemme å kan sende deg vet til instotasjon (Sorry for skrive feil) fint du har støtte konkakt, vet hun om problemet hjemme? Kanskje du kan være hos henne ofte å for eks ri elln? Og være med dyra. Det moren din tenker om hund tar foreldre ofte rett med. Jeg og søstra mi ønska oss hund lenge mamma og pappa viste at de kom til å måtte gå mest turer eller at jeg søstra mi ville krangle om hvem som slapp å sier jeg gikk i går osv. Men det er egt gøy å gå turer men er veldig sliten å sliter psykisk som gjør at jeg ikke orker selvom jeg vil ha motivasjon. Håper du før det mye bedre. Men du må konkakte noen voksne Og fortelle alt. Gjerne hvis det du skrev her. De må vite alt til å med at du vil dø for det er ille. Håper du får det bedre. Ha et fint år.