ForumFull av følelser / Venner, følelser og drama
 • Venner, følelser og drama

  Startet av IceOgVolt  ett år siden

  Eg hadde en venne gjeng på til sammen 4stk før sommaren 2021. Men seint på våren va d ei(bruker 💝 istede får d ekte navnet)som ville vere med oss, eg inviterte ho med og synst d var veldig kjekt. Egt vi alle bortsett frå ei(bruker🍯 istede får d ekte navnet)synst d va kjekt og hadde alltids ei god tid sammen uansett om ho va med eller ikkje og vi synst d berre va bra at ho ville vere med oss. 🍯 baksnakka 💝 og ville ikkje at ho skulle vere med i d heile tatt. Etter ei stund synst🍯 av 💝var grei og ville at ho skulle vere med oss. Vi koste oss ut sommaren og fant på masse kjekt. Vi viste at(bruker 🎨 istede får d ekte navnet) skulle flytte på hybel og bynne på vgs etter sommaren og at vi ikkje ville møtast så ofte lenger men hadde planer om og møtest i helgene så d gjekk bra.Eg og 💝 vart bestevenner. 1mnd inn i skuleåret vart 🍯 sammen me en og slo opp etter under 1veke. 💝 vart samme med han ca 1mnd etter dei slo opp og eg fekk beskjed om og ikkje sei noke til 🍯🎨 eller (bruker ☀️ Istede får ekte navn) så eg gjorde d ikkje. Men til slutt sa 💝 til🍯 at ho var sammen med han og d vart til at 🍯 og☀️ Vart sure på både meg og 🍯. 🎨holdt seg nøytral og ville ikkje ha noke me d og gjere. Etter ei stund vart vi alle venner igjen. Eg og 💝 for på turer til Bergen, Oslo og Ålesund, eg fekk berre ha med meg 1 og på første tur valgte eg 💝. Andre tur skulle eg velge 🍯 og tredje tur ☀️. Men både 🍯 og☀️ Kunne ikkje når eg inv dei så eg tok med meg 💝,☀️Vart sur på meg da og 🍯 bynte og kutte kontakta med oss. Etter jul hadde eg ei vanskelig tid og på det tidspunktet hadde eg og ☀️Ikkje så masse kontakt som før og 🍯 hadde gått heilt ut av gjengen vår så d va berre meg og 💝. Ut av d blå blir 💝 forbanna på meg og vil ikkje vere vennen min meir, ho sa masse stygt til meg, såra meg, blokka meg og til slutt prøvde ho og legge skylda på meg pga eg hadde d vanskelig og trengte noken og snakke med. 💝 vart bv med 🍯 og ☀️ Igjen så vart dei venner med dei populære og eg vart aleine. Eg har såtte i snart 3mnd aleine i kvart friminutt, aldri blitt invitert til noke på fritida mi, droppa og fåre på sosiale aransjamanger med klassen pga eg veit at eg har måtta våre aleine og ikkje minst høyrt at dei har snakka om meg og gjedt meg blikk. Berre får noken daga sida adda 💝meg på snap og sa ho ville bli vennen min igjen og at ho tilga meg. Eg stoler ikkje på ho oh veit at eg kommer til og bli såra igjen så svart med at eg fokuserte på meg sjølv og min mentale helse. Ho vart sur oh blokka meg igjen. På skulen har ho berre gjed meg blikk sida d og prøvd og gni inn at ho har venner og ikkje eg og at ho gjer ting på fritida si uttafor jobb og trening.

  Eg veit ikkje ka eg skal gjere, e glad i ho men stoler ikkje på ho, veit eg blir såra igjen. Va d gale av meg og sei nei når ho sporte om og vere venner igjen?

  (Ps. Sorry får lang tekst og kansje litt vanskelig og lese og/eller forstå😅)

 • digitalklem ett år siden #1

  Hei!
  Dette høres ikke lett ut. Dette er bare mine egne tanker, men jeg vil gjerne hjelpe:
  Kanskje funker det å ta kontakt med hele gjengen og spørre hvordan det går, enten en og en eller sammen. Kanskje noen av de andre også har lyst til å gi vennskapet en ny sjanse. Ved å være åpen og ved å prøve å sette seg inn i de andres situasjon, er det mer sannsynlig at de vil prøve det samme. Om ikke annet har du hvertfall prøvd, og du gir dem en god grunn til å tilgi deg dersom de er såra for noe. Kanskje føler de mye av det samme som deg, og syntes det er vanskelig å håndtere situasjonen og vite hva de burde gjøre. Det er som oftest enklere å stole på dem som sier sannheten, selv om sannheten kan være vanskelig å høre.

  Om det ikke funker eller dere ikke blir like gode venner igjen, så husk at disse ikke er de eneste vennene du vil møte. Vi vokser og endrer oss som personer. Noen venner vokser fra hverandre naturlig eller skilles av ytre påvirkning, men man kan fortsatt ha det hyggelig sammen og verdsette minnene man deler. Det viktigste, mener jeg, er å ikke isolere seg selv for nye mennesker og inntrykk. Gamle venner og minner er fint å ta vare på, men husk at vi kommer også til å finne nye venner og skape nye minner.

  Angående venninna di som vil bli venner igjen så tenker jeg at du bør gjøre det du selv føler er mest riktig. Kanskje er det verdt å gi det en sjanse. Hvis ikke, tenker jeg at det er fint å kunne skilles som venner, minnes de gode sidene ved vennskapet og kanskje kunne klare opp eventuelle misforståelser.

  Lykke til! Håper det ordner seg. Husk at det alltid noen et sted i verden som ønsker seg en venn som deg <3