ForumFull av følelser / Venner eller mer?
 • Venner eller mer?

  Startet av Hei098  6 måneder siden

  Jeg er en jente som er 13 år gammel (06). Det er en gutt i klassen som jeg er forelsket i. Og etter et sånt klassetreff sendte han meg et hjerte!❤ Der var et enkelt rødt hjerte uten noe tekst. Men jeg vet ikke om det var et vennskapshjerte, eller noe mer? Jeg vil gjerne høre hva dere tror.
  Hilsen Meg❤

 • Sommerblomst 6 måneder siden #1

  Hei, så artig da!!!!

  Dæ e jo supert søtt å få hjerte av en gutt, spesilet en du liker <3
  det jeg vil anbefale det til er å bare snakke helt vanelig med han, blir kjent med han først, ikke vær for klengete osv. Men spør om snappen hans, å spør innimellom hva han gjør osv, evt spør om han vil finne på noe med deg å noen venner først.
  Å vis du føler det går greit med dere på skolen å når dere er ute med venner ilag, så kan du spørre om han vil finne på noe med deg. " hei du, lurte om du du ville finne på noe med meg en dag ?) viktig at du sier meg å ikke glemmer det, da kan det hende han trur det skal være flere dær, eller at det ender opp med at han tar med noen kompiser.

  super mye lykke til :-)

 • Ami_Ami 6 måneder siden #2

  Vel det er litt vanskelig å vite helt sikkert, men har dere snakket mye sammen, hvis dere har, hvordan var han da? Virket han interessert i deg? Det beste er vel bare og hoppe i det og håpe på det beste, Lykke til

 • Revolusjon 5 måneder siden #3

  For litt siden lærte jeg en liten hack som mange gutter/jenter gjør. Jo varmere fargen er på hjertet (emojien), jo gladere er de i deg. Dette kan jo så klart bare være en tilfeldighet, men du kan jo alltids ta det opp som et tema når du snakker med han og noen andre i en flere gruppe, for å se om han vet det.

  Som sommerblomst skriver, er det lurt å bli bedre venn med han! Prøv å bygge et vennskap (men flørt litt elns, sånn at du ikke blir friend-zona(;; ). Heier på deg! Fortell oss hvordan det går x

 • Hei098 4 måneder siden #4

  Hei!
  Tusen takk for svarene! Jeg sendte en lapp med et hjerte til han i timen og han svarte med et hjerte tilbake. Nå har jeg lyst til å spør om han vil bli sammen med meg, men jeg vet ikke hvordan jeg skal spør. Skal jeg sende en lapp eller si det personlig? Tusen takk igjen!