ForumFull av følelser / Var bestevenninna forelska i meg?
 • Var bestevenninna forelska i meg?

  Startet av etmenneske  ett år siden

  Hei! Bestevenninna mi på barneskolen/ungdomsskolen kutta plutselig kontakten med meg og flytta. Har tenkt tilbake og lurer på om hun kanskje var forelska. Husker spesielt disse gangene:
  Når jeg var ca 12 år, hadde jeg akkurat begynt å onanert, uten å egentlig tenke over hva det var. Jeg var på overnatting hos venninna mi, og vi sov i samme seng. Jeg onanerte forsiktig (tenkte ikke over at hun kunne merke det). Jeg husker at hun snudde seg mot meg og sa at ruggingen var behagelig. Akkurat da ble jeg nok litt flau og stoppet, tenke bare at hun ikke kan ha forstått hva jeg gjorde.
  Senere en gang, når jeg skulle hjem etter et besøk og gi hverandre hadeklem, skjedde noe litt rart. Ansiktene våre kom på en måte veldig nærme og det ble litt rart. Vi snakka ikke om det, men jeg tror hun også merket det, for stemningen ble litt rar.
  Også var det den gangen når jeg hadde blitt kjempeforelska i en gutt fra skolen. Jeg var på besøk hos henne og jeg bablet i vei om han. Jeg husker at hun sa veldig lite og før hun plutselig sa spurte om jeg bare kunne slutte å snakke om han.
  Hva tenker dere?

 • Tusj ett år siden #1

  Jeg tenker at det er vanlig at barn i den alderen eksprimenterer både meg seg selv og andre uten at det nødvendigvis ligger noe forelskelse i det.