ForumFull av følelser / Usikkerhet
 • Usikkerhet

  Startet av 22karfer0  9 måneder siden

  Hei jeg er 13 år å jente. Jeg vil noen ganger bare dø! Jeg har ingenting og gi eller som jeg gleder meg til! Av å til føler jeg meg som i et fengsel man kommer seg ingen vei uansett. Man er innesperret i verden. Jeg har spiseforstyrrelser og har fått tilbakefall i løpet av sommeren og skal snart tilbake til behandler. Hun vet ikke om at jeg har tenkt å ta live mott. Jeg har ikke tenkt å gjøre dette fordi jeg er livredd smerte. Men kunne ønske jeg aldri var her i denne verden. Da hadde jeg sluppet problemer og smerte. Live bare består av å prestere og være best og få bare karakterer. Jeg føler at jeg ikke makter å være menneske vil ha legeerklæring så jeg slipper og gå på skolen noen uker. Dette er første året på us(begynner i 8) redd for å bli mobbet igjen eller ikke få venner eller dårlige karakterer. Jeg vil bare bli den tynne folk ser på for da føler jeg har mestret noe i hvertfall. Men jeg klarer det aldri fordi vi alltid har sjokolade eller sånt i kjøleskapet å klarer aldri holde meg unna. Jeg er så sliten jeg vil bare gli bort å fade fra verden.

 • Sommerblomst 9 måneder siden #1

  Hei kjære lille venn <3

  Det å være usikker når man er så ung er helt normalt, det kan jeg love det!!
  Du tenke garantert mye på at andre er finer enn deg osv, men jeg lover deg at de tenker ak det samme om noen andre.

  jeg var plaget med usikkerhet,angst, mobbing osv fra barnehagen å til 9 klasse. jeg var så langt nede at leger osv ikke viste hva de skulle gjøre folk å hjelpe meg.
  det som hjalp meg var at jeg måtte begynne med meg selv ALENE, få kontroll på tankene mine osv, dette tar lang tid, e brukte rundt ett år på å få det supert i livet, men jobbet hard åg tok imot all hjelpen jeg fikk å kunne få.

  anbefaler deg å snakke med en helsesøser som du liker å greier å snakke med ( ikke vær redd for å bytte heslesøster vis du vil) Hun kan hjelpe deg sykt mye med alt egt.
  Hun vil alltid være der for deg å stiller opp uansett. Du sa du sliter med spiseforstyrrelse, dette er noe som er veldig alvorlig , kan føre til død om du ikke tar mot hjelpen du trenger for å komme deg på rett vei.

  Du nevner at du er redd for smerte, da burde du i hvertfall begynne å tenke på å få hjelp pga spiseforstyrrelsen, den kan gi mye pysisk og psykisk smerter. Men setter du gang prosessen med helsesøster så for som du får det til, vil en sånn behandlig være i gang fort!

  ikke tenk negative tanker, tenk at vis du jobber litt for å få hjelp, å sammarbeider så går alt rett vei. Du kommer til å nyte livet mye mer, være mer sosial osv.
  Det er en tøff vei, men den eneste veien som kommer til å få deg på rett spor <3 <3 <3 <3 <3 <3

  jeg ønsker deg masse lykke til!!!!! å jeg håper du tar de rette avgjørelsene når det kommer til dette med spisforstyrrelsen og helseøster.

  DET ER INGEN TIL Å MISTE