ForumFull av følelser / Trøtt
 • Trøtt

  Startet av   ett år siden

  Jeg hadde det ganske greit i et par måneder, og følte meg ekstremt dårlig mentalt. Men, i det siste så har jeg bare blitt verre. Jeg sover nesten ikke om natta og akkurat nå så ble jeg bare så lei meg når jeg så at klokken hadde gått over midnatt uten at jeg merket det. Jeg har ikke sovnet før tre-fire-tiden eller senere de siste fem månedene (med unntak av et par-tre dager når jeg sovnet rundt 1), så det å se klokken gå forbi 12 er ikke noe nytt for meg. Jeg føler meg ikke sliten fysisk om morgenen, men har store problemer med å stå opp. Det har hendt at jeg har holdt på å sovne i klasserommet flere ganger dette halvåret, og jeg har til og med dratt til legen for å skaffe meg Zonat, allergipiller som skal hjelpe meg med å bli trøtt nok til å sovne. Jeg har prøvd flere metoder for å greie å legge meg tidligere, og mange syns det er rart med hvor vanskelig det er for meg å sovne. Er det noe som kan hjelpe meg med det at det blir lettere å sovne?

 • Rolig03 ett år siden #1

  Eg var sånn som deg før men d var litt annerledes, eg lå bare i sengen i 4-6 timer hver natt men klarte isje å sove. D eg gjorde var å våkne opp tidlig og bruke masse energi om dagen. Eg drakk isje noe med sukker i for at eg isje skulle få så masse energi. Sånn at eg kunne være trøtt om natten og sove. Prøv d du, løp masse på skolen, isje stå stille i friminuttene.

 • jeg vil hjelpe ett år siden #2

  Halo, det skjer med meg også. Så foreldrene mine blir hos meg litt for å prate og jeg har massevis av kosebamser ved siden av. Men det handler ikke om meg det handler om deg. Bestill en time hos en doktor og føll dems råd fordi jeg vet ingenting.
  Lykke til!
  - Jente 11 år

 • Miriams ett år siden #3

  Kansje det kan hjelpe å høre på musikk og kansje snakke med noen om hvordan du har det eller skrive det ned