ForumFull av følelser / Tristeste Liv
 • Tristeste Liv

  Startet av tristeste.liv  ett år siden

  Hei,
  Det startet med da jeg flyttet til Norge. Foreldrene har alltid kranglet og blri slått av begge når jeg var liten. Til og med familien, og har ingen jeg kan stole på.

  En dag fikk jeg nok og ville bare si det jeg føler til en voksen, og de sa hvis du sier noe så blir mamma syk og du må flytte osv.

  Faren er ond, han er alcoholiker og gjør hva som helst. Han har øddelagt alt, har mistet venner og er alltid alene. Har dårlig karakterer og blir alltid bråk.

  Er til og med en laving for jeg spiser ikke hjemme. Uansett, nå som jeg har vokst kan jeg beskytte meg selv ved å slåss tilbake, men far er ikke hjemme heldighvis.

  Jeg hater livet mitt, og prøver å holde pusten til jeg dør men funker ikke. Kan ikke flytte for jeg er ung og hater alt. Hater hater alt sammen du vil ikke vite hva jeg har opplevd, men tør ikke å si det.

  vil ikke miste skolen osv. klarer ikke å la dette vær, dere sier ring oss hvis du trenger hjelp. Men foreldrene kan høre meg hjemme hvis jeg sier noe.

  HVA SKAL JEG GJØRE?

 • Allhamdullahgggggg ett år siden #1

  Vær sterk broren min det blir bedre. Trough every dark night theres A bright day after - Tupac Shakur

 • Ungdomsomdeg ett år siden #2

  På tide å sette deg selv før alle andre. Det kan føles grusomt egoistisk, men når alle rundt deg har vært egoistiske er det på tide på beskytte deg selv. Min venn, ta kontakt med alarmetelefonen (116 111) eller med andre voksne du kan stole på. Du fortjener like mye hjelp som de rundt deg. Ta det første steget selv om det er skummelt<3