ForumFull av følelser / Trans med drømmer som blir knust hvis jeg utfører kjønnsoperasjon. Hjelp
 • Trans med drømmer som blir knust hvis jeg utfører kjønnsoperasjon. Hjelp

  Startet av VoltronFan612  3 måneder siden

  Hei, jeg vet ikke helt hvem jeg er ... Jeg vet ikke hva jeg egentlig heter eller om jeg er en jente eller en gutt. Årsaken til dette er at jeg er 12 år og ganske sikker på at jeg er født i feil kropp.

  Og for menneskene som ikke vet hva å være født i feil kropp betyr er, er det grunnleggende at du ikke er eller ikke føler deg som kjønnet du er født.

  Dette har plaget meg en stund nå. Jeg føler meg ikke som meg selv lenger. Jeg føler meg som den personen som er rar fordi de ikke er som alle andre. Jeg liker ikke å leve slik. Jeg har store drømmer om å være skuespiller, men det er borte hvis jeg gjør kjønnsoperasjon. Jeg vil være den ene skuespilleren som ikke er som alle andre. Jeg vil være den ene skuespilleren som endrer samfunnet på grunn av deres rare og uvanlige selv. Jeg vil være den som spiller roller av det andre kjønnet. Jeg har en personlighet som folk aldri ville se komme hvis de ikke visste hvem jeg er. Hvis jeg møter noen jeg ikke liker, viser jeg det enkelt. Hvis noen ikke liker meg, bryr jeg meg ikke om dem. Hvis noen mobber meg, noen jeg liker / elsker eller noen i det hele tatt som jeg ser, er det ingenting som hindrer meg i å fortelle dem at hvis de gjør det igjen, viser jeg dem hva jeg er laget av.
  Vet det høres egoistisk ut, men det er det jeg føler og trenger hjelp med å finne ut hva jeg vil. Plis svar!
  Hilsen 12 år gammel person.

 • supportjenta1 3 måneder siden #1

  Hei gode du!

  Du er så sterk som åpnet deg opp om det som alle syns er vanskelig å snakke om.
  Jeg selv har en sjelden kronisk diagnose som heter Dystoni. Og jeg har to brukere "tristoglei" og denne, her på kors på halsen.
  Dystoni er sånn at det angriper mine nevrologiske deler i kroppen min, som betyr beinene og musklene i kroppen min. Jeg får ufrivillige bevegelser og skjelving i henda. Blir sliten etter en lang skoledag. Jeg tar medisin 3 ganger om dagen. Jeg må leve med diagnosen min hele livet mitt.
  Jeg vet ikke om det hjelper deg, men akkurat som det å bli født i feil kropp plager deg, plager det meg å ha diagnosen min, og noen ganger ikke være i stand til å gjøre noe på grunn av diagnosen min. Og jeg kan ikke forandre på det livet mitt ga meg i det hele tatt.
  Du trenger ikke å gjøre en kjønnsoperasjon hvis du ikke vil, det viktigste er at du fokuserer på det du vil.
  Så da sier jeg til deg, vær så snill å følg drømmene dine. Du kan melde deg som skuespiller i et stykke i nærområdet. Jeg har vært på dramalinja på videregående så jeg vet at du vil føle deg velkommen i teatergruppa, og jeg vet at alle er snille og behandler hverandre med respekt, og inkluderer hverandre.

  Lykke til.

 • Mental health strong 3 måneder siden #2

  Hei, dette var fantastisk å lese egt. Vet det er litt rart mn syns det var fint å lese. De sommer født i feil kropp er sterke og at folk hater på sånne folk skjønner Jg ikke. Gjør det du vil hvis du føler deg som jente men er gutt så kan du gå med klær som jenter bruker. Hvis du er jente mn føler deg som gutt kan du gå med klær som gutter bruker. For å være ærlig så fins det egt ikke noen klær som heter jente klær og gutte klær. Alle kan gå med de klærne man vil. Følg hjertet ditt, meld deg på en serie. Hvis du er født i feil kropp gjør det du sier hvordan du er. Du beskrev deg som at du er ærlig og ikke bryr seg om hva folk sier osv. ikke bry deg hvis folk har problemer med folk som er født i feil kropp. Du trenger heller ikke å ta kjønnsoperasjon hvis du ikke vil. Mn hvorfor ja man ikke bli skuespiller hvis man har kjønnsoperet? Er det noen regler på det som sier om det så fakk den regelen la folk bli den person de vil selv og hvis det gjør sånn at de vil ta kjønnsoperasjon så bør folk la personene gjøre det. Uansett hva slags personer man er og vil bli skuespiller ser ikke Jg noe galt i det. Du er sterk!