ForumFull av følelser / Ting og vennskap kan være vanskelig. Jeg har opplevd mye selv.
 • Ting og vennskap kan være vanskelig. Jeg har opplevd mye selv.

  Startet av Takknemlig  3 måneder siden

  Først og fremst... takk for at du klikket inn på dette innlegget. Jeg håper du tar deg tid og leser dette, reflekterer og kanskje du deler dette videre. I dag vil jeg komme med det som brenner inne i meg. Jeg vet at det er mange som opplever mye dumt. Mange som kanskje har en tøff periode, mange som har en dårlig dag. Ikke stress med det, for jeg har også en dårlig og stressende dag. Årsaken til at jeg er stresset er vennskap og denne pandemien som sprer seg og tar fra oss friheten vår. Jeg går på ungdomsskolen og når du er en tenåring er venner noe av det viktigste man bryr seg om. Jeg skulle ønske jeg kunne brydd meg om det, men på en positiv måte. Jeg hadde en bestevenninne som var veldig nær meg. Vi var mye sammen og stolte på hverandre. I 2020 kom pandemien og gjorde at jeg valgte å være hjemme for å ikke bli smittet, men det gjorde at jeg gikk glipp av mye. Mine venninner var ute på sentre, McDonalds og tok bussen hele tiden. Jeg var sjeldent ute med dem og det gjorde at jeg ikke ble inkludert på noe som helst. Jeg er ikke kul lenger. Jeg er ikke prioritert lenger, og jeg føler meg ensom og utenfor. Jeg har ikke sosiale medier, og det gjør at jeg ikke får med beskjeder. Mine venner har nummeret mitt, men det å lage en gruppe eller tekste på SMS er ikke aktuelt lenger. Jeg håper dere ikke velger venner bare fordi de har sosiale medier eller fordi de henger mye ute. Hvis du fortsatt leser så er jeg veldig takknemlig. Husk at du ikke er alene. Husk at jeg også har en dårlig dag.
  (Kommenter gjerne hva du tenker om innlegget eller om du har lest dette :)

 • Tristoglei. 3 måneder siden #1

  Hei Takknemlig.

  Jeg opplever mye av det samme som du sier. Det at andre i klassen min går ut i offentlighet fordi de bryr seg ikke om Korona, det vil bare påvirke dem selv og de rundt seg som de er veldig glad i, besteforeldre, familien dems og bekjente vil bli veldig berørt. Så det er ikke 'kult' å gjøre sånn.
  Jeg valgte også å bli hjemme for å ikke bli smitta, men da føler jeg meg uansett ikke kul nok. Jeg føler meg bare enda mer ensom. Og jeg vil heller ikke være perfekt hele tida, og jeg vil ikke velge venner bare fordi de har sosiale medier eller henger mye ute, fordi det er det jeg sjelden gjør i denne pandemien.
  Du er heldig som greier å leve uten sosiale medier. Jeg har sosiale medier og det gjør meg trist å se det perfekte liv gjenspeile seg i disse mediene.

  Kanskje jeg deler dette videre i framtida:) Det var veldig bra at du nevnte dette, fordi det er helt sikkert flere som opplever det samme.