ForumFull av følelser / Til alle som mistet noen den 22 juli... <3
 • Til alle som mistet noen den 22 juli... <3

  Startet av Jenta05  ett år siden

  Hei.
  Jeg vil gjerne skrive et innlegg i anledningen 22. Juli, og jeg håper det blir godkjent før da. Og jeg vet ikke helt om det blir godkjent i det hele tatt, fordi dette er et veldig sårt punkt for veldig mange.

  Den 22 juli 2011 skulle 5 år gamle jeg og pappa til utøya for at han skulle ha foredrag ol. I anledning jobben sin.
  Men dagen før hadde det vert så mye regn, og da ble det bare sølete, så da sa mamma jeg skulle bli hjemme sammen med hun og babybroren min istedet. Å da dro pappa alene...

  Jeg husker ikke så mye, men jeg husker mamma slo på tven vår, og da var det masse politifolk på et sted men jeg skjønnte jo ikke så mye siden jeg are var 5. Mamma prøvde å ringe pappa men han tok ikke telefonen, da fikk mamma tårer i øynene. Det var da jeg skjønnte at noe måtte være galt?
  Mamma sa at pappa var der som alle politifolkene var som vi så på tven. Hun sa at det var en veldig slemm person der, og da ble jeg litt redd for pappa...

  Pappa kom hjemm tilslutt.

  Pappa har fortalt meg følgende;
  Han satt inne og spiste lunsj da det begynnte. Da han hørte smell, gikk han ut og oppdagde hva som var på ferde. Han oppdaget noen ungdommer som ikke visste hva de skulle gjøre...
  De hadde tenkt å svømme over havet, men hun ene kunne ikke svømme, og de var jo ungdommer, så pappa ville ikke klare å bære henne på ryggen.
  Så da hjemte de seg inni et lite skjul med masse bord. Og utrolig nokk fant pappa en slegge der inne (?) Så han holdt denn sånn bare i tilfelle anders skulle komme inn.
  jeg vet ikke hvor lenge de satt der. Det kan ha vert rimer, eller minutter. Jeg vet ikke.
  Men til slutt kom de seg ut, ingen ble skadet og de var utrolig, utrolig heldige.

  Kjære pappa. Jeg er utrolig takknemlig for at vi fortsatt har deg her, og jeg er så stolt over at du tok med deg de ungdommene. Det er to ganger jeg har sett deg gråte, og det var etter utøya, og da farmor døde. Du har en ekstrem styrke, og jeg er veldig, veldig, veldig glad i deg. <3 Det er derfor jeg sier det hele tiden. selv om det kansje høres ut som at det bare er en vanlig ting å si siden jeg sier det så ofte.

  Vi var blant de få som var vedig heldige, og pappa kom hjemm tilslutt, og han har vi her fortsatt. Men det var mange som ikke var så heldige som oss, som møtte ungdommene sine hardt skadet eller som ikke fikk mødt de i det hele tatt.

  Jeg har hørt mange historier om unge som døde og folk som mistet søskene sine. Jeg er veldig lei meg over dette, og anders kommer aldri, aldri til å bli tilgitt for det han gjorde.

  I dag går alle mine tanker, og all min kjærlighet til de som mistet sine kjære. jeg er veldig, veldig, veldig takknemlig for at jeg fortsatt har pappa her, og sørger over de mange som ikke fortjente noe slikt. <3

 • Anonymjente2005 5 måneder siden #1

  💕💕💕

 • Utestengtavvennenene 4 måneder siden #2

  Dette er lagd en film om 22 july eller noe sånt

 • Anonymjente2005 3 måneder siden #3

  Ja den Händler om en som heter Viljar. Men det er 16+ da