ForumFull av følelser / Tanker
 • Tanker

  Startet av aspie  2 måneder siden

  jeg har ikke vært på skolen på en stund nå. Jeg gjør lekser hjemme men jeg orker så vidt det. Vi driver å vurderer hjemmeskolen nå men det jeg vil er å aldri jobbe igjen. Jeg vil være fri. Men jeg får en stor angst følelse når jeg er alene og jeg liker det ikke.

  Men i går kveld var jeg lei meg. Jeg har vært lei meg veldig mye og jeg orker ikke svært mye lenger heller. I går kveld så jeg på meg selv imens nesa mi blødde. Jeg bare sto der og så på meg selv i speilet imens det rant ned, og fylt opp vasken. Og akkurat da bestemte jeg meg for at jeg skulle dra ut på morgen igjen og ikke komme tilbake. Så jeg gikk ut etter jeg sto opp(kl 16 ca fordi jeg våkna 14/15 tida og la meg 6-7 tida) og gikk hele veien til vannet. Jeg så ned og skulle til å hoppe ned men så så jeg noen ender svømme nede i vannet, så jeg gikk videre til stranda og satte meg på en benk. Det var iskaldt og det snødde, men jeg satt der i en time. Jeg ønska at jeg bodde et annet sted og ikke i Norge. Jeg ønska at jeg kunne være med kjæresten min for alltid. Men jeg ringte pappa og han henta meg kanskje 10 min etter.

  Jeg slutta vennskapet imellom meg og vennene mine, og det var ikke like enkelt å takle som jeg trodde. Konstant tagging i tiktoker, hundre spørsmål, masse sending av videoer men det har slutta nå. De virker nærmere hverandre nå som jeg er borte uansett

 • Hihihih 2 måneder siden #1

  Jeg skjønner hvordan du har set, og at det er vanskelig for deg. Jeg skiter med sosial angst, så gågater å være på skolen selv. Jeg orker også så vidt å gjøre noe skolearbeid i det heler tatt. Jeg skjønner at du ikke liker å være alene hjemme pga angst. Har du snakket med foreldrene dine om det? Hvis de er til å stole på , så ville jeg anbefalt deg å gjøre det? Eller noen andre. Jeg vet at det er vanskelig å snakke med voksen om ting og jeg hater selv når folk sier at set er lurt å prate med en voksen jeg stoler på, men det er vel lurt å få tankene ut...jeg skjønner at du hadde lyst til å dra og aldri komme tilbake igjen, men du hadde nok mest sannsynlig blitt funnet etter noen timer uansett. Jeg. Ille anbefalt deg å bli venner med vennene dine igjen, og ikke slutte vennskapet deres. Det gjør alt bare mye verre.

  Håper du før det bra igjen snart! Hilsen en som bryr seg❤️